Hva er en Glider Benk?

April 4

Hva er en Glider Benk?


En glider benken er en stasjonær stykke utendørs møbler som har en glidende bevegelse som ligner på en swing. En gli hengekøye var det opprinnelige navnet på denne oppfinnelsen, ifølge PatioLivingPlus.com. I dag er det også kalles en utendørs glider. Du kan kjøpe glider benker i en rekke materialer og et stort utvalg av stiler, eller til og med lage en selv ved hjelp av et mønster eller gjør-det-selv kit.

typer

Tenk på alle typer benk med et underlag, og mest sannsynlig kan du finne den stilen som en glider benk. Glider benker er tilgjengelig i metall, stoff med metall, ulike typer tre, høy tetthet plast, tre og plast kompositter, og flettet. De er solgt i en rekke stiler som Adirondack, klassiske log, misjon og retro design i metall benker. Den glider benken er generelt utformet for å romme to eller tre voksne komfortabelt, og noen versjoner er laget bare for barn. Noen glider benker har matchende stoler og puter er også tilgjengelig.

Fordeler

En glider benk gir deg avslapning av en sving med bekvemmeligheten av en stasjonær benk. Siden du ikke trenger å suspendere benken som du ville en sving, du kan plassere den hvor som helst. Kanskje du har lyst en glider benk på verandaen, terrassen eller dekk, eller i hagen eller hagen. Glider benker kan holde mer vekt enn veranda svinger fordi de står på et flatt underlag i stedet for å bli suspendert.

Rengjøring

Du kan rengjøre de fleste seilfly benker med litt vann og mild såpe, ifølge PorchSwings.com. Møbelprodusenter vanligvis gjelde utendørs lakk til tre seilfly og rustbeskyttende belegg på metall seilfly. Dette beskytter materialet ikke bare mot dårlig vær, men fra såpe og vann. I tillegg er noen såper laget spesielt for bruk på tre. Les bruksanvisningen for å sørge for at denne metoden for rengjøring er OK. Slik rengjør en plast glider benk, rett og slett slangen det av og tørk den med såpe hvor mer intensiv rengjøring trengs.

Off-Season Care

Mange seilfly er markedsført som all-vær produkter. For å holde benken i utmerket stand, dekke det under off-season eller lagre den i et skur eller garasje. All-tre utemøbler generelt er mest følsomme for vær, men enkelte typer metall kan ruste som belegg slitt bort. Riktig off-season omsorg er spesielt viktig hvis du bor i et klima med harde vintre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com