Liste over Nut Trees

April 12

Liste over Nut Trees


Mutter trær er ikke bare kilder til mat, men også gi drivstoff, tømmer, skygge og ly til dyreliv. Mutter trær kan dyrkes med hell med en liten oppmerksomhet til valg av arter og plantestedet. Flertallet av nøttetrær foretrekker nøytral til surt jordsmonn og trives best i en godt drenert, forhøyet område. Legge kompostert organisk materiale bidrar til å sikre sunne nøtter trær og en god nøtt produksjon.

Mandel

Mandler er blant de mest populære nøtter i verden og er også nevnt i Bibelen. Mandler er opprinnelig fra Kina og Sentral-Asia. Californias Central Valley er den største mandel produserende regionen i verden. Nøttene vokser best i områder med varme og tørre somre. Mandler er en kilde til magnesium og vitamin E. Å spise en håndfull nøtter gir like mye fiber som en appelsin eller eple. Mandeltrær er medlem av Rosaceae eller rose familien. Trærne er små til mellomstore og vokse til en moden høyde på ca 10 til 15 fot. Mandeltrær vokser best i godt drenert, dype, loamy jord, men også tolerere dårlig jord. Trærne trives i områder med milde vintre og lav luftfuktighet, varme somre.

Black Walnut

Svart valnøtt trær er verdifull både for sine nøtter trelast. Svart valnøtt tre er verdsatt for sin farge, holdbarhet, styrke og tre stabilitet etter tørking. De deler av trær som ikke brukes som trelast brukes i nyheten eks. Black valnøtter er i utstrakt bruk i produksjon av iskrem, kommersiell baking, godteri å gjøre og detaljsalg. Det bane opp skjell anvendes som tilsetning til godt boreslam og som en polering slipemiddel. Nøttene er en viktig matkilde for white-tailed hjort, hakkespetter og ekorn. De store trærne i landskapet gir skygge og svart valnøtt er blant de seks valnøtt arter som dyrkes i USA.

pecan

Pecan trær er det største medlemmet av hickory familien og ofte vokse mer enn 70 fot høy. Trærne prolifically produserer spiselige nøtter på avdelings terminaler i klynger på 2-5. Nøttene er omgitt med en kjøttfull grønn pille mens de vokser. Husks deretter delt åpent i høst for å avdekke brune nøtter smykket med svart. Pecan trær er multipurpose, som de er en kilde til nøtter, og gir skygge og beskyttelse for dyrelivet. Pecan trær er også en lav-inngang frukthage treet. Pecan trær trenger mye plass til å vokse optimalt og er best formeres ved transplantasjon av podet trær ønskede sortar. Trærne begynner å produsere nøtter 4 til 6 år etter planting.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com