Slik feilsøker Honeywell Q3400A1024

March 7

Honeywell Q3400A1024 er en tenner flammen stang, med andre ord en pilot lys, for et hjem varmeapparat. Hovedproblemet med noen pilot lys er en feil tenning. I tilfelle av de Q3400 tenningsproblemer er nesten alltid knyttet til SmartValve kontroll. En SmartValve kontroll gir gass og elektrisitet til lys den til Q3400. For å feilsøke Q3400 er det nødvendig å feilsøke SmartValve. Feilsøking disse delene er vanskelig og krever ofte erstatte problemdeler.

Bruksanvisning

1 Ta av frontdekselet på varmeapparatet å få tilgang til SmartValve og Q3400. Sett termostaten flere grader høyere enn romtemperatur for å sette i gang systemet.

2 Kontroller spenningen på styre selen ved å sette digital multimeter til 120 V, å feste den røde enden til styre selen inngang på SmartValve og den svarte terminal til selen inngangen på termostaten.

3 Undersøk resultatet, hvis spenningen leser lavere enn 24V enn problemet er mest sannsynlig med ledningene og termostaten. Grundig undersøke alle ledningene for eventuelle hindringer, bøyer og skader. Skift ut ødelagte ledninger.

4 Undersøk Q3400 brenneren hvis systemet mottar 24V. Se etter synlige skader som sprekker, bøyer og generell skjemmende. Skift ut brenneren hvis noen synlige skader er observert.

5 Kontroller spenningen av HSI element produksjonen og SmartValve kontroll hvis brenneren vises i orden og tenneren blir varm og lyser rødt. Fest den røde terminalen på digital multimeter til HSI element terminal funnet rett ved siden av SmartValve og legge til svart terminal til kontroll sele inngangen på SmartValve.

6 Sett SmartValve hvis spenningen leser mindre enn 24V.

Hint

  • Kontroller at SmartValve er i "On" posisjon før du begynner med problemløsning.
  • Erstatte disse delene krever arbeider med gassledninger, hvis du er ubehagelig å gjøre det leie en profesjonell gass montør.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com