Hvordan bli kvitt svart Alger før Lukking My Pool

February 26Når det er på tide å stenge bassenget for sesongen, må du sørge for at vannet er så klart som mulig. Men hvis du og din familie ikke har vært å bruke svømmebassenget i flere uker før du lukker det ned, det kan ha samlet noen ekle stoffer. For eksempel kan sorte alger være en spesielt vanskelig problem å håndtere i svømmebassenger. Du definitivt ønsker å sikre at du får kvitt alt det svarte algene før du lukker ned bassenget.

Bruksanvisning

1 Fjern hodene på svart alger i svømmebassenget ved hjelp av en pimpstein. Vær forsiktig med å bruke pimpstein på pool liners laget av vinyl eller glassfiber eller de som er malt.

2 Børst av resten av svart alger i bassenget. Sørg for å bruke en børste laget for den spesifikke type basseng liner eller overflate du har. Vinyl, malt eller glassfiber fliser kan håndtere en nylon-børste. Bruk en alger børste på betong basseng og en flis pensel eller pimpstein på fliser bassenger.

3 Støvsug bassenget for å fjerne alger som du har børstet bort fra duken. Bruk en langsom og tilbake bevegelse når støvsuging. Overlapping hvert område av flere inches å sikre at du fjerner alt det svarte alger.

4 backwash filteret for å fjerne svart alger som har blitt filtrert gjennom systemet.

5 Gni en triklor tablett over områder av bassenget som ble rammet av svart alger. Dette bidrar til å holde den fra å komme tilbake.

6 Legg en dose av kobber algaecide til bassenget for å hindre fremtidig vekst av svart alger. Hvert merke av dette stoffet kan ha forskjellige instruksjoner for dosering så følg dem nøye.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com