Den raskeste innendørs voksende plante Project for andre klasse

October 1

Den raskeste innendørs voksende plante Project for andre klasse


Tidlige hage erfaringer hjelpe barna få en forståelse av hvor maten kommer fra, samt hvordan planter vokser. Disse tidlige erfaringene forberede barna til å være gode forvaltere av jorden senere. Plant raskt voksende grønnsaker, urter og blomster for å holde barnas interesse og gjøre grafer, diagrammer eller tidsskrifter for å spore læring.

Grønne bønner

Grønne bønner fungere godt for en andre-klasse klasserommet hagearbeid erfaring fordi de vokser raskt med minimal omsorg. Plant grønn-bønne frø i små glasskrukker fylt med pottejord. Plassere frøene ved siden av glasset, omtrent en tomme under jordoverflaten. Hold jorden jevnt fuktig og oppbevare glassene i et solrikt vindu. Frøene spirer innen sju til ti dager - og fordi frøene er synlig gjennom glass, kan barna se frøet til splitten, danner røtter og blader. Kjøp bønne frø i pakker fra en barnehage. Bønner som selges i dagligvarebutikker er tørket og vil ikke spire godt.

Veggie Root Race

Legg et fuktet papir håndkle i en plast zip-top bag. Tilsett noen grønnsaksfrø, avstand dem minst en tomme fra hverandre. Bruk lette, raske spirende frø, som reddik, gulrot, salat eller bete frø. Dersom det er ønskelig, bruke en stiftemaskin for å lage en rad av stifter horisontalt og vertikalt på tvers av posen, for å holde frøene i å falle til bunnen. Tåke papirhåndkle ofte for å holde det fuktig. Tape posen til en solrik vinduet og se frøene spirer. Lag en oversikt detaljering som frø typer spirer og vokste raskest.

Urter og Leaf Avlinger

Warm-sesongen grønnsaker, for eksempel tomater, paprika og grønne bønner ta en lang vekstsesong og krever mye sollys, vann og plass til å vokse. Urter og salat, på den annen side, vokser raskt med begrenset plass og sollys. Plant noen urter og grønnsaker i små beholdere eller en vokse boksen og plassere dem i et solrikt vindu. Be barna om hvordan de skal ta vare på dem. Sesong en suppe med urter og lage en salat med greener for en matbit. Berik læring med bøker om hagearbeid, for eksempel "Scarlette Beane" av Karen Wallace eller "Planting en Rainbow" og "Growing grønnsakssuppe", begge av Lois Ehlert.

ettårige

Kjøpe billig terrakotta-potter som står 4 inches høy eller mindre. La barna å male utsi med tempera eller akrylmaling. Når det er tørt, fylle potter med plantejord og plante marigold frø 1/4 tommers under overflaten. Hold jorden jevnt fuktig og sette pottene i et solrikt vindu. Plantene dukke opp i løpet av sju til ti dager, og vokser raskt, produserer gule og oransje blomster. Disse fargerike potter gjøre billige gaver for Morsdag eller slutten av skoleåret.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com