Hva materialet du bruke til å lage en Mold?

February 25Molds brukes til å kaste statuer og gi en viss form til en avstøpning materiale. Det finnes en rekke ulike materialer man kan bruke til å lage en form; hvilke materialer du velger, avhenger i stor grad på prosjektet du har tenkt å kaste. Det er visse mold å lage materialer som fungerer bedre for visse avstøpning materialer.

Grunnleggende Mold Making Materials

Romtemperatur Vulkanisering (RTV) silikoner er lett å jobbe med, gi detaljerte gjengivelser og kan lage former for omtrent alt. som ingen varme eller trykk påføres under vulkaniseringen. Former er også laget av klart gummi materialer som kan varmes opp og deretter helt over omtrent hvilken som helst objekt for å gjøre en nøyaktig mold. En gipsformen er den klassiske typen mold brukes til å kaste tyngre gjenstander, og består av nøye male flere lag med gips over hva du oppretter en form for.

Low-Heat, tunge materialer

For lav varme, men tunge gjenstander som betong statuer, det er to forskjellige mold å lage materialer for å vurdere. For større konkrete statuer, RTV silikon er ideelle som de plukker opp biter av detalj andre mold gjør materialer vil ikke nødvendigvis plukke opp. De er mye mer kostbart å benytte i store mengder.

Gipsformer er effektive for mindre gjenstander som byster og små statuer, selv om de er mye mer kjedelig å jobbe med og kan bryte fra hverandre. Den beste måten å gjøre lage en gipsform å male den ene siden i en tid med gips og deretter sette voks på området der de to halvdelene delta. Når resten av gips tørker og formen må være fullt ut, er det mindre sjanse for det bryte og falle fra hverandre, og tvinger deg til å starte på.

Høy varme materialer

For avstøpning smeltede materialer som glass eller metall, må formene være laget av spesielle materialer som tåler høy varme, for eksempel spesielle keramikk, hardere metaller enn de som støpes, eller til og med inntrykk gjort i raffinert sand.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com