Hvordan bygge en fabrikk Starter Stand

May 4

Starter planter fra frø tidlig på året er en ideell måte å få en start på vekstsesongen. Når spirene blir transplantert inn i bakken i løpet av våren, vil de allerede har et forsprang på vekstsesongen, noe som gir deg en raskere og større avkastning. Hvis du vanligvis kjøpe frøplanter å bli transplantert, vil starte dine egne planter du spare penger ved at du kan kjøpe billig frø i stedet for dyrere frøplanter. Plant starter står er tilgjengelig for kjøp i de fleste hage varehus, men de er også relativt enkelt å sette sammen selv. Disse spesialitet står vil hjelpe deg til å holde plantene dine organisert og sikre at de får riktig belysning før du er klar til å transplantere dem inn i hagen din.

Bruksanvisning

1 Plasser verktøyet hyller nær et strømuttak slik at du har et sted å plugge inn dine vokse lysene. En ideell beliggenhet nær en dør, slik at du kan rulle anlegget stå utenfor når du begynner herding av frøplanter.

2 Kontroller at hyllene er stabil og stram noen bolter hvis nødvendig. Fest en trinse til hvert hjørne av verktøyet hylle slik at det er lett bevegelig.

3 Fest dine vokse lysene til bunnen av hver hylle slik at de henger åtte inches over neste hylle. Mest vokse lysene kommer med braketter og kjettinger for deg å justere hvor langt fra hyllen lysene henger.

4 Linje hver hylle med egg kartonger å starte frøplanter. Fyll hver del av egg kartong med jord-free potting mix og plante frø som anvist på pakkene. Vann liberalt og vente for frøene å spire.

5 Slå på vokse lysene for 14 timer i døgnet for å sikre dine frøplanter får nok lys til å vokse skikkelig.

6 Som frø spire og vokse, justere vokse lysene opp slik at de er seks inches fra toppen av plantene. Juster dem ved å henge dem opp med den neste koblingen på sine kjeder.

7 Roll anlegget stå utendørs i slutten av våren, etter at faren for frost er over. Begynne med å ta plantene ut daglig i 15 minutter om gangen.

8 Gradvis øke tiden plantene er ute hver dag før de bruke all sin tid utenfor. På dette punktet, kan du trygt transplantere dem til hagen din uten å bekymre sin hjertelighet.

Hint

  • Når du fester vokse lysene, pass på at de ikke er for langt eller for nær plantene. Hvis vokse lysene er for langt opp, vil plantene dine ikke får nok lys. Stilkene blir tynn og vokser vil avta eller stoppe opp. Hvis lysene er for nær, vil bladene bli brent og ødelagt av for mye varme og lys.
  • Knuste lyspærer kan være en sikkerhetsrisiko. Sørg for at lysene er festet til anlegget stå for å minimere risikoen for lys som faller mens du beveger hylle.
  • Vokse lysene som er plassert for nær plantemateriale kan være en brannfare. Pass på at det er seks inches mellom toppen av planter og bunnen av lysene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com