Hvordan Spray en Yard for Weeds

May 4

Hvordan Spray en Yard for Weeds


Hvis du ikke har en landskaps tjeneste som tar seg av hagen din, så du er sikker på å ha opplevd stygge ugress vokser fra tid til annen. Det finnes enkle måter å avhjelpe dette problemet. Alt du trenger å gjøre er å spraye hagen din for ugress hver 5 til 6 måneder. Disse trinnene vil vise deg hvordan.

Bruksanvisning

Hvordan Spray en Yard for Weeds

1 Hodet til jernvarehandelen og få forsyninger. Alle jernvareforretninger vil ha massevis av luke spray og tilbehør som du trenger. Sørg for å få en luke sprayer som festes til slangen. Disse vil koste litt mer, men de er vel verdt pengene for den tiden de sparer deg.

2 Fest luke spray til slangen. Følg instruksjonene og skru luke spray munnstykket til slangen.

3 Følg retningen på emballasjen for å fortynne luke spray. Tilsett luke spray til reservoaret festet og satt utvannings nivåer til de anbefalte nivåene på pakken.

4 Spray hele verftet for ugress. Slå på slangen og jevnt spraye alle tomter i din hage. Hvis du finner områder der ugresset er overbelastet, spray dem flere ganger for å sikre at alle luker blir drept.

Hint

  • Pass på at du kjøper en luke sprayer som festes til en slange. De andre typene krever at du pumper en boks flere ganger, noe som virkelig kan gjøre armene verke og tar opp mye mer av din personlige tid.
  • Vask alltid hendene grundig etter sprøyting et verksted for å fjerne kjemikalier.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com