Slik Care for en japansk Magnolia

May 19

Slik Care for en japansk Magnolia. Japanske magnolia er vakre trær som har store hvite, rosa eller lilla blomster. De er forholdsvis liten, og noen folk selv bruke dem som busker. Du kan holde dem ser bra siden de er så lett å ta vare på. Disse dekorative trær kan virkelig legge litt farge til din hage.

Bruksanvisning

En plante japanske magnolia etter storm sesongen er over, men før dine kalde årstiden treff. Du må gi treets rotsystem tid å utvikle; ikke ta sjansen på at kraftig vind rykke det eller en kuldeperiode fryser sine røtter.

2 Mulch rundt foten av treet, etter at du plante den. Lag en liten seng for det ved å sette en to-fot bred sirkel rundt treet med mulch. Dette vil isolere røttene til å regulere temperaturen, hjelpe kontroll ugress og gir enkel klipping rundt treet.

3 Legg ekstra mulch når kalde sesongen starter. Normal mulch dybde er omtrent to inches; gå foran og legge til en annen to. Dette bidrar til å holde røttene fra frysepunktet under en hard fryse. Du kan også dekke de japanske magnolia med en gammel ark hvis du bruker den som en busk eller hvis det er fortsatt bare en spire. Du må ta ekstra forsiktighet hvis du bor i et klima som får mye kaldt vær.

4 gjødsle japanske magnolia på senvinteren. Bruk en 8-8-8 balansert gjødsel; spre den med en hastighet på ett pund per 100 kvadratfot med plantet areal. Vent til etter at treet er godt etablert i sitt hjem i hagen din før du bruker noen form for gjødsel.

5 beskjære treet etter sine blomster blomstre. Du kan bare beskjære det til hva formen du ønsker. Dette vil avhenge av om anlegget er et tre eller en busk. Du trenger ikke å beskjære trær som omhyggelig som du gjør busker.

6 Vann anlegget ditt på en jevnlig basis. Japanske magnolia har gjennomsnittlig vannbehov; bare vann når jorden føles tørr. Hvis det føles fuktig i det hele tatt, trenger du ikke å vann. Hvis du bor i et område som får mye regn, vil du bare nødt til å gi minimalt med omsorg for anlegget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com