Hvordan å grave et hull for en Outhouse

April 2

Hvordan å grave et hull for en Outhouse. Hvis du bygger en outhose på eiendommen din, kan du ikke grave et hull i bruk noen dybde hvor du vil. Du må løse noen praktiske hensyn før du plukke opp spaden og beging bryte bakken.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du har tenkt å sette uthus. Det bør være minst 50 meters avstand fra hjemmet eller leir og på motsatt side av drikkevann godt eller bord. Hvis du er usikker på hvor grunnvannsspeilet ligger, spør en miljøgeolog for å hjelpe deg med å finne den.

2 Bestem hvor mange uthus hullene du kommer til å trenge. Hvis det er barn i familien din, bør deres hullet være minst en fot mindre enn de voksnes hullet. Hvis det er bare voksne, trenger du bare å bekymre seg for å grave et hull.

3 Start grave. Hullet bør være et minimum på 15 fot dyp. Dette vil gi rom for avfallet å gå dypt ned i bakken for å bli absorbert.

4 Tenk på dette hullet en åpen septiktank. Bredden bør være mellom 2 til 3 fot på toppen, og det bør gradvis avta når dybden øker. Du kan grave etter spade eller bruke en maskin.

5 Sett en potte eller en annen boks over åpningen av hullet, og deretter bygge din uthus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com