Hvordan konvertere en enkeltseng til en divan

June 13Hvis du er i markedet for nye møbler, men er under budsjett contraints, vurdere gjenbruk brikkene du allerede har. I tillegg til lakkering av teknikker som kan endre overflaten estetiske av et stykke, kan du også justere strukturelle aspekter å skape noe helt nytt. For eksempel kan et par enkle hodegjerde eller en twin bed ramme lett gjøres om til en divan.

Bruksanvisning

1 Undersøk tre twin bed ramme for å se om det er solid og i god form. Rammen bør ikke vingle; hvis den gjør det, prøv å stramme skruene med en skiftenøkkel. Dersom en del av rammen er skadet, kjøpe et stykke av 2-av-fire tommers løvtre og kuttes til riktig størrelse for å fungere som en erstatning.

2 Mål lengden på twin bed ramme samt høyden fra toppen av madrassen til den øverste kanten av sengegavlen. Spill disse målingene.

3 Cut flere biter av en-av-4 eller 1-by-3-tommers tre til lengden målingen du nettopp tok. Antallet trevirkestykker må bli bestemt av høydemåling. Del høydemåling ved bredden av styrene, sto for en 1/2-tommers gapet mellom hvert bord, for å finne ut hvor mange brett du trenger.

4 Maling eller beis twin bed ramme og styrene du bare kutte. Dersom rammen er allerede beiset eller malt, må du sand det ned enten for hånd eller med en elektrisk slipemaskin før påføring av ny farge. Hvis du skal male det, påføre et lag med primer og la det tørke før du påfører et lag med lateksmaling. Tillat rammen og styrene tørke i seks til 12 timer før du setter sammen daybed.

5 påføre en-av-fire eller 1-by-3-tommers plater til det som vil bli på baksiden av divan. Rett inn kantene av brettet med kantene av hodegjerde og fest dem på plass med en spikerpistol. Plasser det første styret en 1/2 tommers over toppen av madrassen og fest resten med en 1/2-tommers gap mellom.

6 Plasser daybed i ønsket posisjon i ditt hjem. Ved å plassere daybed i flukt med veggen, kan du unngå å måtte feste styrene for ryggen, hvis du ønsker.

7 Gjør sengen ved å dekke madrassen med en madrass pad og utstyrt ark. Legg en flat ark eller dekorative dyne over madrassen, tucking den inn på sidene og ordne flere matchende puter mot baksiden og sidene av sofaen.

Hint

  • Hvis du ikke har en twin bed ramme, men har et par hodegjerder, bare bygge en grunnleggende ramme av hardtre 2-av-4s å koble de to hodegjerder. Når du har den grunnleggende rammen fullført, kan du følge resten av trinnene for å fullføre daybed.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com