Hemlock Trees Disease

August 8

Hemlocks er ikke utsatt for et stort antall av skadedyr og sykdommer, men de som angriper dem kan være alvorlige. Hemlock ullen adelgid, for eksempel drept opp til 80 prosent av hemlocks i Shenandoah nasjonalpark etter ankommer det på slutten av 1980-tallet.

root rot

Annosus root sykdom angriper røttene til fjellet og vestlige Hemlock, spirende button-formet conks. Armillaria mellea er en lignende sykdom som plager hemlocks overalt. Den beste kontrollen er å fjerne infiserte trær og sine røtter slik at de ikke smitter andre trær.

Dwarf Mistletoe

Dverg misteltein angrep vestlige hemlocks, spirende parasittisk grønne skudd som plyndre smittet trær av sine næringsstoffer. Det kan styres ved å kutte skuddene og trimming infiserte grener.

trunk Rot

Echinodontium tinctorium, kjent som brun trevlet stammen råte eller indisk maling sopp, er en conk produserende infeksjon som forårsaker alvorlig forfall i vestlige og fjell Hemlock. Decay er vanligvis langt fremme og botemiddel når conks vises.

Woolly adelgid

Dette bladlus-lignende insekt dreper østlige og Carolina hemlocks ved å rane dem av deres saft ved foten av sine nåler. Den amerikanske Forest Service sier hagebruk oljer og insekt såper, noen systemiske insektmidler og innføring av rovdyr og patogener kan bidra til å kontrollere den.

andre skadedyr

Skadedyr inkludert langstrakte Hemlock skala, Hemlock looper, gran edderkopp midd, og Hemlock borer kan forårsake alvorlig skade Hemlock trær. Insektmidler er ofte effektivt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com