Hvordan fikse Chips i en glassfiber badekar

August 9

Hvordan fikse Chips i en glassfiber badekar


Chips i en glassfiber badekar er skjemmende og kan samle såpe avskum, skitt og mugg. De kan også svekke strukturen av karet og kan slå inn store sprekker eller hull over tid. Noen huseiere velger å leie dyre fagfolk til å reparere sine badekar, men du kan gjøre det selv for en brøkdel av prisen. De fleste huseiere kan fullføre denne oppgaven i span av en ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Rengjør overflaten av badekaret med en kjemisk renere. Skyll bort renere og sørge for at det er ingen såpe avskum eller skitt igjen i karet.

2 Tørk overflaten av karet med en hårføner. Epoksyharpiksen skal ikke overholder de glassfiber hvis det er noen fuktighet på overflaten av karet.

3. Sand, lett, kantene av sprukket området. Bruk en myk klut til å tørke bort noen glassfiber partikler. Sliping er et viktig skritt for å skape en jevn, umerkelig reparasjon.

4. Fyll i sprukket område med epoksyharpiks, glatting harpiksen med en side av applikatoren svampen slik at det passer sammen med overflaten av karet. La harpiksen til å herde i minst to timer.

5 Påfør gel coat emalje over epoksyharpiks med den andre siden av applikatoren svamp. La den sitte i 24 timer før du bruker badekaret.

Hint

  • Se etter gelcoat emalje som matcher fargen på karet. Denne emaljen er tilgjengelig i en rekke farger hjemme forbedring butikkene.
  • Åpne et vindu eller sette opp en annen metode for ventilasjon før du starter denne oppgaven. Røyk fra epoxy og gelcoat emalje kan irritere øyne og lunger.
  • Bruk en partikkelfiltermaske ved sliping av chips i glassfiber kar for å unngå å puste i glassfiber støv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com