Best Wood Tykkelse for Bokhyller

August 8

Best Wood Tykkelse for Bokhyller


Wooden bokhyller ser bra ut i alle rom, og når de er bygget av tre av tilstrekkelig kvalitet, vil de vare livet ut. Den beste tre tykkelse for bokhyller, avhenger av den delen av bokhylle aktuelle; med rammen ønsker å være tykkere enn hyllene. Dette vil gi tilstrekkelig styrke for å understøtte den kombinerte vekten av bøkene og hyllene. De nøyaktige dimensjoner avhenge av kvaliteten av tre som brukes.

hyller

For hyller, er styrken på tre viktige fordi en svak hylle vil bøye seg på midten under vekten av bøkene. Unngå dette ved å bruke trevirke minst 3/4 inches tykk; som gir en tilstrekkelig grad av styrke til å holde opp bøker uten merkbar bukker, uavhengig av den bestemte typen heltre brukes.

Materiale

Materialet som brukes for sokkelen vil påvirke hvor tykk veden trenger å være. Eik er et sterkt og hardt materiale å bruke, da det vil gi en bokhylle som ser bra ut, selv når det ikke er malt. Eik er ulempen er dens bekostning. Bjørk og lønn er også gode valg for bokhyller som vil bli malt eller lakkert.

støtter

Ved bruk av lav grad av materialer som kryssfiner, vil alle tykkelser av tre støtter ikke bøker uten å bøye. Sted blokk støtter i midten under hyllene, for å gi ekstra støtte. Med denne ekstra støtte, kan hyllene likevel være 3/4 inches tykt uten risiko for å bøye seg under vekten av bøker, ellers sokkelen til slutt vil spenne.

Ramme

Rammen av en bokhylle bør være tykkere enn hyller den støtter. Dette gir styrke og stabilitet i bokhyllen. Enten kuttet treet til minst 1 1/2 inches tykt, eller vurdere å bare lime to trestykker sammen for å danne sidene av rammen. Fordelen med tvil om belegget er at det indre arket kan kuttes i mindre deler, slik at hyllene for å passe inn i selve rammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com