Lagt gulv Behandling

May 21

Lagt gulv Behandling


En marmor etasje har en eleganse og skjønnhet uovertruffen av andre materialer. Enten gulvet er polert, slipt eller ramlet, krever marmor spesiell omsorg for å holde det ser flott ut. Vaske det og behandle det med riktig marmor pleieprodukter vil bidra til å sikre din etasje har så lang levetid som mulig.

Marble oversikt

Marmor er en metamorf naturstein. Marmor er faktisk en transformert kalksten, eller sedimentære bergarter fremstilt av kalsitt som har gjennomgått store mengder varme og trykk dypt inne i jorden.

Marmor har et bredt spekter av farger, med varierende mengder veining, og vil ha ekstrem variasjon innen ett stykke og fra stykke til stykke. Som alle naturstein, er marmor porøs og derfor gjenstand for flekker og aldring.

Marble over tid

I Europa, hvor marmor er blitt brukt som et gulvbelegg i århundrer, er det et akseptert faktum at marmor vil patina eller alder med tiden. Dette betyr at flekker kan utvikle, finish vil endre eller slitasje og fargen kan endre eller gul.

Hvis igjen alene, marmor installeres på alle gulv vil til slutt patina og alder. Dette kan være en ønskelig egenskap for et slipt eller ristet gulvet, men i mindre grad for en polert etasje. Behandling av marmor med riktig rensemidler og selfangere kan bidra til å bevare sitt opprinnelige finish og utseende.

Everyday Rengjøring

Hver gang marmor er rengjort, det bør gjøres med en stein renere eller et mildt rengjøringsmiddel. Rensemidler inneholdende syrer eller baser kan ødelegge overflaten av steinen, å fjerne partikler av marmor i en prosess kalt etsing. For å gjenopprette avslutningen av en etset stein, vil det må slipes, så hindrer etsning er det beste løpet.

Søl kan tørkes opp så snart som mulig, og Matter bør benyttes til å dekke marmor nær innganger for å beskytte den mot sand eller salt spores i fra utsiden.

beskytte Marble

For å hjelpe vanskelig farging av marmorgulv, er det viktig at marmor tettes med en impregnerings sealer. Forseglingen vil gå inn i stein, fylle opp de tusenvis av små porer, og bidra til å holde flekker på overflaten hvor de kan tørkes bort.

For ramlet marmorgulv, kan en andre, aktuell sealer også bli brukt til å bidra til å forbedre fargen på gulvet. Begge typer sealer skal på nytt når vannet stopper beading på forsiden av steinen.

flekkfjerning

Hvis en flekk oppstår på en marmorgulv, kan den fjernes eller i det minste minimalisert ved bruk av en grøtomslag. Et grøtomslag er påført overflaten av steinen og dekket med plast for å forsegle i varmen. Den grøtomslag vil da trenge inn i stein og løfte flekken til overflaten, hvor det kan vaskes bort med en stein rengjøringsmiddel og vann. Omslag kan fjerne noe av sealer på steinen også, så steinen skal lukkes når en grøtomslag brukes.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com