Bright maling ideer

May 27

Bright maling legger karakter og individualitet til ethvert hjem, enten på innsiden eller utsiden. Bright maling er ikke bare for unge mennesker; det vil også fremheve og forbedre dempe klage på et historisk hjem. Bright maling er en dristig uttalelse uansett hva innstillingen.

Ytre

Bruke lyse farger på et historisk hjem vil bringe ut den detaljerte arkitektur av hjemmet. Lyse farger fremheve de funksjonene, mens skjule feil. Lyse gult, turkis eller korall farger fremhever et hjem eksteriør og blir fremhevet av jordfarger eller waterfront eiendom. Bright maling, omgitt av blomsterbuketter, harmoniserer fargen.

Soverom

Lyse farger er populære hos preteens og tenåringer. Disse barna kan ha et soverom som de føler er deres egen stil ved å male veggene i lyse farger av valg og innlemme den med dempet innredning. Maleri bare en aksent vegg en lys farge - og samtidig la de resterende veggene en nøytral farge - gir barna en følelse av individualitet. Lyse gult, blått og rosa malt i en barnehage er tenkt å løfte stemningen. Hvis disse fargene er brukt, vil mørkere nyanser gi nok lys forebygging for å aktivere babyen sove.

Stue

En stue eller spisestue malt i lyse farger skaper en samlings interesse i rommet. Accent disse med nøytrale funksjoner eller nøytrale møbler for å imøtekomme dristig uttalelse. Maling stuen en lys rød farge og inkluderer dempet møbler, som for eksempel krem ​​eller beige møbler, for å oppveie den lyse maling. Lime grønn maling i spisesalen vil utfylle en nøytral farget eller tre bord og bordbrikker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com