Hvordan bygge Trykk i en Sprinkler

May 26

Hvordan bygge Trykk i en Sprinkler


Lavt vanntrykk i en sprinkler kan være symptom på en rekke faktorer. Før du kan foreta reparasjoner eller oppgraderinger, må du først finne katalysator av problemet. Lavt vanntrykk oppstår når det er problemer med sprinkler i seg selv, den linje som fører til sprinkleren eller pumpen som genererer vanntrykk. Begynn med de enkleste forklaringene, og hvis du ikke finner problemet, begynne å undersøke mer tidskrevende og kostbare muligheter.

Bruksanvisning

1 Kontroller sprinkleranlegg hodet. Sjekk for rusk tetter dysen og inntaket montering. Hvis det ikke ser ut til å være et problem med heller, erstatte sprinkleranlegg hodet med en ny og se om vanntrykket er fortsatt dårlig. Hvis trykket er fortsatt utilstrekkelig, er problemet sannsynligvis ikke sprinkleranlegg hodet.

2 Sjekk linjene som fører til sprinkleranlegg. En indikasjon på at linjen er tilstoppet eller ødelagt er hvis alle sprinkleranlegg på samme system har tilstrekkelig press. Hvis andre sprinkleranlegg har tilstrekkelig trykk --- før grave opp linjen for å se etter brudd eller tresko --- ser på avstanden til sprinkler fra pumpen i forhold til andre sprinkleranlegg. Når sprinkleren med utilstrekkelig trykk er ved enden av linjen, kan problemet være avstanden vannet må reise nedover linjen. I dette tilfellet må en redusering opp linjen og nedre diameter av røret for å øke trykket til det aktuelle sprinkleranlegg.

3 Mål karakteren av bakken som fører opp til sprinkleranlegg. Hvis vannet skal bli tvunget oppover bakke for å nå sprinkleren, blir trykket redusert hver fot av stigningen. Legg til en tilbakestrømningssikring til linjen. En tilbakestrømningssikring holder vekten av opp bakken vann fra å redusere trykket opp linjen.

4 Kontroller spesifikasjonene og ytelse av pumpen. Hvis alle sprinklere på systemet ha lavt vanntrykk, kan pumpen trenger vedlikehold eller systemet kan kreve en større pumpe. Hvis du ikke ønsker å erstatte pumpen, ødelegge systemet i soner med ventiler. Dette gjør at pumpen for å mate et utvalgt antall sprinkleranlegg på en gang i stedet for dem alle. Hvis pumpen er passende for antall sprinklere, kontrollere størrelsen på vannlinjen. Ved vannlinjen er for stor for pumpen --- uavhengig av antall sprinklere --- vanntrykket vil ikke være på linje.

Hint

  • Selv om du prøver å øke trykket til et sprinkleranlegg, mener at sprinkleranlegget i seg selv kan være problemet. Hvis sprinkleranlegg er ikke hensiktsmessig for systemet er det på, er det vanskelig å få nok trykk til det. Vær sikker på at du har et sprinkleranlegg som er utformet for sprinkleranlegg.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com