Hvordan å oppdage en lekker taket

May 29

Foruten å være et irritasjonsmoment, kan en lekk tak føre til kostbare å reparere forhold som mugg buildup, og strukturelle taket skader. På grunn av dette, finne en lekkasje i taket er et høyt prioritert prosjekt når det gjelder hjem vedlikehold. Finne lekkasjen kan være vanskelig men som de fleste lekkasjer oppstå uten noen synlige indre skader tak. Med en lommelykt og en hjelper skjønt, kan du finne de skadede områdene fra utsiden, som markerer utett sted, slik at du kan reparere lekkasjen og unngå senere kostbare reparasjoner.

Bruksanvisning

1 Undersøk taket av ditt hjem på en regnfull dag. Slå på en lommelykt og skinne strålen på taket. Se etter refleksjoner i taket overflaten indikerer tilstedeværelse av vann, deretter markere vått område med kritt.

2 Plasser en stige mot siden av huset på en klar dag. Klatre stigen til taket og gå videre til den generelle plasseringen av lekkasjen. Ha en assistent trykke på markert område på taket fra innsiden. Følg peke støy til du kommer til lekker området.

3 Undersøk området for løse helvetesild eller manglende eller løse gummipakninger rundt rør, ventiler eller blinker.

4 Ha assistenten kjøre en vannslange opp til deg på taket. Be hjelperen for å gå tilbake til det indre av hjemmet med lommelykten.

5 Slå på strømningen av slangen og lede vannet mot de mistenkelige områder. Rett slangen på hver av de mistenkte sted for opp til fem minutter. Har assistent skinne lommelykten på taket innvendig og se etter refleksjon av lommelykt strålen av taket på den merkede posisjonen. Refleksjon er et tegn på vedvarende lekkasjer.

6 Har assistent markere stedet der de første tegn på vann skje for å markere kilden til lekkasjen, og ringe ut plasseringen til deg på taket. Steng av vannet og legg merke til den nøyaktige plasseringen av skader for senere reparasjon. Nøye klatre ned fra taket, unngå vann fra slangen som det kunne føre til tap av fotfeste.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com