Hvordan en trykktank på et godt arbeid?

June 2

Hvordan en trykktank på et godt arbeid?

Vel systemkomponenter

Ettersom brønnene sjelden har positivt trykk, er utstyr som kreves for å trekke vann fra brønnen. Vel systemer består vanligvis av selve brønnen, en pumpe, en trykkbryter for automatisk aktivering av pumpen og en trykktank. Pumpen sender vann fra brønnen til den trykktank for midlertidig lagring. Trykktanken rommer så vannet før det er nødvendig i huset. Trykktanker vanligvis kommer i tre forskjellige former, de med en luftfylt blære, de med en wafer mellom vannet og luften inne og dem med ingen blære eller skive i det hele tatt.

Hvordan trykktanken Works

I trykktanken, bærer komprimert luft ned på vannet i tanken. Når en ventil, for eksempel en kran, er slått på i huset, trykket i tanken presser vannet ut av tanken, gjennom rørene og ut av kranen. Pumpen kan ikke slås på til en trykkbryter som er koblet til tanken detekterer at trykket har falt til det punkt hvor mer vann er nødvendig i tanken. Når dette skjer, vil pumpen aktiveres og fylle trykkbeholderen. Når tanken er full igjen, vil bryteren og slå av pumpen.

Fordeler med å ha en trykktank

Trykktanken gir umiddelbar tilgang til brønnvann uten å måtte slå manuelt på pumpen. Trykktanken / trykkbryter kombinasjon gjør det mulig for pumpen å arbeide automatisk på en intermitterende måte, løper bare når det er nødvendig. Dette reduserer også den tid pumpen er i drift, for derved å forlenge levetiden til pumpen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com