Slik feilsøker en Lawn Boy Mower

June 4

Slik feilsøker en Lawn Boy Mower


Lawn Boy walk-bak gressklippere er noen av de mest kjente på markedet. Selv vanligvis pålitelig, kan ytelsesproblemer med Lawn Boy gjøre plenen vedlikehold utrolig frustrerende. De fleste ytelsesproblemer kan begrenses ned til dårlig vedlikehold eller en defekt del. Feilsøking problemet å begrense hvor problemet kan stamme fra forhindrer unødvendige reparasjoner og kostnader. Lawn Boy har autoriserte forhandlere over hele landet. Kontakt din lokale forhandler for reservedeler.

Bruksanvisning

1 Kontroller drivstoff av klipperen. Lawn Boy anbefaler å bruke drivstoff som er mindre enn 30 dager gamle. Fyll bensintanken hvis den er tom.

2 Inspiser ledningen som fører til tennpluggen på Lawn Boy gressklipper. Trykk på den for å sørge for at det er godt festet.

3 Fjern tennpluggledningen og inspisere pluggen. Rengjør tennpluggen hvis den er skitten. Skift den hvis den er korrodert.

4 Fjern skruen som holder platen som dekker luftfilteret på din Lawn Boy gressklipper. Kontroller luftfilteret for smuss. Skift ut filteret hvis det er papir og skitne. Sug en skumfilter i varmt vann og flytende oppvaskmiddel og klem tørr.

5 Kontroller olje av Lawn Boy gressklipper. Skift motorolje for hver 25 driftstimer. Unnlatelse av å gjøre dette vil skape driftsproblemer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com