Slik konverterer Decks til skjermen verandaer

May 7

Slik konverterer Decks til skjermen verandaer


Endre en kortstokk til en veranda er en god måte å utvide et hjem livability. Det er relativt rimelig å bygge en veranda på en gitt budsjett. Kabinettet vil gi spiseplass, plass til familie spill eller sitte plass for å holde insekter i sjakk. Det er mulig også å bruke resirkulerte planker og materialer i rammen og grunnleggende struktur. Du kan for eksempel bruke resirkulert eksteriør-grade beadboard på bunnen veggene i skjermen rommet. Screen rom design kan variere fra enkle til ekstravagante, avhengig av din sans for stil og tillatte budsjett.

Bruksanvisning

1 Kontroller dekksplass og støtte innlegg for nødvendige reparasjoner. Planlegg å installere ekstra støttesøyler, hvis skjermen veranda vil ha en tung takkonstruksjon. Installer justerbare metall legg støtte kolonner på betongplaten fundamenter bygget under dekk for å låne ekstra støtte, som ett alternativ.

2 Tegn skjermen veranda dimensjoner og form på millimeterpapir. Definer skjermen veranda innramming dimensjoner, fordi dette rammer vil vise gjennom noen lagt screening materiale. Lag et rammeverk som ser tiltalende som en frittstående enhet, slik at curbside visningen ser godt utformet fra alle vinkler. Planlegg å installere to-by-4-tommers rafter boards på 16-tommers sentre. Bygg veggen innramming i øvre og nedre seksjoner, slik at screening kan stiftes på i egne avsnitt.

3 Bruk bolter for å feste veranda framing til dekk og huset innramming. Konstruer skjermen veranda med ekstra forsiktighet, fordi sterk vind lett kan fravriste strukturen løs og kaste den inn i naboens hage. Fest skjermen veranda takbjelkene for å huse takbjelkene hvis strukturen er en betydelig enhet - for eksempel 10 fot med 20 fot. Koble skjermen veranda taket til huset sperrer, også, i tilfelle du ønsker å legge det som et rom i fremtiden.

4 Kjøp høy kvalitet innrammings boards, som vestlige sedertre, å bygge skjermen verandaen hvis det viser fra curbside. Ikke bruk billig furu eller rustikke materialer på et eksklusivt hjem, eller vil dette negativt påvirke ditt hjem markedsverdi. Konstruer innramming og flekken det eller bruke veranda og dekk maling. Legg dette beis eller maling før du prøver å dekke veranda med screening.

5 Dekk veranda med ½-tommers kryssfiner før spikring på bygging filt og asfalt helvetesild. Planlegger å legge takrenner på skjermen veranda, gang alle utvendige screening er på plass.

6 Installer skjermer som er gjort i avsnittene fra en fabrikk, eller bruke screening materiale kjøpt av verftet. Bruk en stift pistol for å installere deler av screening materiale, og etterlater en grense på 2 inches rundt hver del. Brett sømmen under og dekk med tre trim for å skape en ryddig ramme for hvert område.

7 Bygg en solid skjerm dør for skjermen rommet. Dekk døren med screening materiale og installere heavy-duty hengsler for å beskytte døren over tid.

8 Installer takrenne, nedløpsrør og splashblocks å matche hjemmet takrenne system. Koble takrenner på en sømløs måte med husets takrenner, uten nedløpsrør nødvendig, hvis skjermen rommet er i den sentrale delen av huset fasade - versus ligger i den ene enden av huset.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com