Metoder for å behandle fuktige vegger

July 22

Metoder for å behandle fuktige vegger


Fuktige vegger kan forårsake en myriade av problemer for huseiere. Overflødig fuktighet fører til kondens på innvendige vegger inne i husene, garasjer og kjellere. Når ledsaget av høy luftfuktighet, kan fuktige vegger begynne å vokse mugg, som er skadelig for strukturen i hjemmet og fører til negative helseeffekter hos personer med astma eller allergi mot mugg.

Identifikasjon

Fuktighet på innvendige vegger er forårsaket av høy luftfuktighet og fuktighet. Det ideelle inneluftfuktigheten er mellom 30 og 50 prosent, som holder mugg fra å vokse og reduserer sannsynligheten for strukturelle fuktproblemer. Kondens fører til vegger og tak for å bli misfarget og har en muggen eller jordnær lukt. Mold vekst er svart, grå, grønn eller hvit, og ligner på spattered maling. Overflødig fuktighet kan også føre til at luften inne i hjemmet til å føle seg fuktig og ubehagelig.

avfuktere

Å plassere en avfukter i ditt hjem kan bidra til å redusere fuktighet og fuktighet. Avfuktere er spesielt effektivt når været er varmt og fuktig. Et utvalg av avfuktere er vurdert til å fjerne fuktighet fra innendørs; de fleste avfuktere er vurdert på 80 grader Fahrenheit og 60 prosent relativ fuktighet, ifølge North Dakota State University. Kjører din aircondition når været er varmt og fuktig vil også få ned innendørs fuktighet og redusere fuktighet på innvendige vegger. Ved hjelp av avtrekksvifter på kjøkkenet og badet er en annen måte å redusere fuktighet og forhindre fuktighet innendørs.

Basement / crawlspace

Plassere en dampsperre er nødvendig i crawlspaces og kjellere for å holde innendørs luftfuktighet på normale nivåer. Dampbarrierer er plassert på jorden og arbeid ved å holde vanndampen fra å sive gjennom jordsmonnet og betong. Vents er også nødvendig i crawlspaces og kjellere for å holde luften i bevegelse for å redusere fuktighet. Jordsmonnet under og rundt hjemmet bør skrå for å lede vannet vekk fra huset.

Innvendig veggisolasjon

Legge isolasjon til innvendige vegger kan redusere fuktighet og hindre fuktskader. Innvendig isolasjon er ikke høy i pris og er lett å legge til eksisterende boliger. The United States Department of Energy lister isolasjon for innvendige vegger som teppe isolasjon, skum bord isolasjon og sprayet skum isolasjon. Tetting lufteventiler vil også bidra til å redusere innvendig fuktighet, noe som gjør interiøret isolasjon enda mer effektiv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com