Hvordan å blande betong med Pea Rock

July 4

Tilsetningen til ert stein eller grus til betong under blandeprosessen kan skape to ønskede effekter. Den første virkning er å faktisk forbedre trekkraften på selve overflaten. Stykker av avrundet ert stein eller grus vil danne en humpete overflate som vil redusere muligheten for å skli. Den andre er at det skaper en meget innviklete effekt på grunn av den måten at steinene blande inne i betongen. Steinene er eksponert på overflaten av den betong som gir en alderen utseende. Denne prosessen skaper en fin titt rundt bassengene og plater som er plassert i hagen.

Bruksanvisning

1 Fest sementblander til strømkilden. De fleste av utleie modeller er elektrisk og vil plugge inn i de fleste utendørs stikkontakter.

2 Bland betongen som anbefalt pr pakken. Ulike Betong mikser vil kreve ulike mengder vann. Pass på at du følger dette nøye, fordi når du legger erten rock, må du legge små mengder vann. La betongen bland godt. Den vil ha en konsistens litt tykkere enn tannkrem.

3 Legg en liten mengde ert rock. Tillate at dette skal bland godt med betongen. Spray en liten mengde vann inn i blanderen hvis betongen blir for stiv. Legg til en annen liten mengde ert rock og fortsette prosessen. Du vil bare ønsker å legge til 5 lbs. til to poser av betong. Noe mer enn dette, og betongen vil ikke riktig innstilt. Når det er blandet, dumpe inn i trillebår og flytte til området du bygger med blandingen.

Hint

  • For å forbedre ert grus overflate eksponering, vente til betongen er nesten satt, deretter spray overflaten med vann og feie bort et tynt lag av overflaten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com