Hvordan Grow jordbær i en sammenfiltret Row

May 31

Hvordan Grow jordbær i en sammenfiltret Row


En sammenfiltret rad voksende system består av brede rader der planter har lov til å heie nye planter fritt innenfor det definerte rom. Den sammenfiltret rad systemet fungerer best for juni-bærende jordbær varianter, men andre jordbær varianter også tilpasse metoden. Tettheten av planter i hver rad fører til fruktsettingen på flere planter, noe som fører til et større jordbær avling. Sammenfiltret rad senger ikke begynne å produsere jordbær frukt til det andre året etter planting.

Bruksanvisning

1 Spread 1 lb av 10-10-10 blanding gjødsel i løpet av hver 100 kvadratfot med jordbær seng. Snu gjødsel i toppen 6 inches av jord med en spade, bryte opp jord klumper som du jobber i.

2 Dig en 6 til 8-tommers dyp planting hull. Lag en 3-tommers haug med jord i hvert hull. Space hullene 18 inches hverandre i rader fordelt 4 fot fra hverandre.

3 Sett en jordbærplante i hvert hull og spre røttene rundt haug med jord. Juster høyden av haugen frem til kronen av anlegget ligger like over overflaten av den omgivende sengen. Fyll hullet rundt røttene.

4 Knip av blomstenes knopper som de danner i løpet av det første året etter planting. Flower fjerning hindrer frukt sett og lar plantene å utvikle de nødvendige løpere for en sammenfiltret rad.

5 Juster løpere som de danner så kronen av de nye datter planter på løperne er plassert ca 6 inches fra kronen av den opprinnelige morplanten. Plasser en liten stein på toppen hver løper vintreet etter posisjonering for å holde datteren anlegget på plass.

6 Skjær av flere datter planter som danner for nær mor eller andre døtre, som planter må opprettholde en 6-tommers avstand fra hverandre. Bruk skarpe sakser for å fjerne overskuddet av løperne på bunnen av moren anlegget.

7 Fjern eventuelle løpere som danner utenfor sammenfiltret rad. Opprettholde rad, så det er ikke bredere enn 2 fot. Fullførte samanfletta rader er plassert 2 fot fra hverandre.

Hint

  • Runner dannelse og datter planter rot i det første året etter planting. Strawberry blomster og frukt er tillatt å danne i det andre året.
  • Planter i en sammenfiltret rad system forbli produktiv for cirka tre år før plantene krever erstatning. Start en ny sammenfiltret rad annethvert år for å sikre at du har et produserende rad hver sommer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com