Hvordan lage en 12 Volt Solar Panel

June 8

Hvordan lage en 12 Volt Solar Panel


Solcellepaneler er bygget opp av flere spesielle solceller. Disse cellene konvertere lysenergi til elektrisk energi, og er noen ganger referert til som "solceller." Hver solcelle produserer ca 0,55 volt likestrøm elektrisk energi.

Som enhver spenningskilde, kan solceller kobles i en serie krets for å skape en økt spenning differensial.

Bruksanvisning

1 Klipp to lengder av elektrisk ledning, og strippe 1/2 tomme av isolasjon fra endene av hver ledning. Slip en ring terminal over den ene enden av den første ledningen, og loddetinn terminalen til ledningen. Slip en ring terminal over den andre wire, og loddetinn terminalen til ledningen.

2 Lodd den frie enden av den første ledningen til den positive ledelsen på første solcelle. Lodde negative ledningen til den første solcellen til den positive ledningen på andre solcelle. Lodde hver etterfølgende positive ledningen på hver solcelle til negative ledelsen på neste solcelle.

3 Lodd den frie enden av den andre ledningen til den ledig negativ ledelsen på siste solcelle.

Hint

  • Spenningen over ring terminalene vil nå et maksimum på 13,2 volt likestrøm under optimale forhold. Men under virkelige forhold, vil spenningen over de ringklemmene varierer mellom 12 volts likestrøm og 13,2 volts likestrøm, avhengig av den elektriske belastningen koblet til solcellen matrisen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com