Hvordan bruke vanlig blekemiddel å sjokkere min pool?

June 18

Hvordan bruke vanlig blekemiddel å sjokkere min pool?


De fleste mener at et basseng med en sterk klor lukt har en meget høyt klornivå. Men ingenting kunne være lengre fra sannheten. En sterk klor lukt faktisk betyr at kjemikaliene jobber overtid for å bli kvitt bakterier og andre forurensninger. Det er også et signal om at det er på tide å gi bassenget en god sjokkbehandling før vannet blir grønt. Sjokkerende et svømmebasseng dreper bakterien som bygger seg opp gjennom vanlig bruk. Tradisjonelle kjemikalier for denne oppgaven er ganske dyrt; men vil du finne at de samme resultater kan oppnås ved hjelp av vanlig klorin.

Bruksanvisning

1 Bekreft antall liter vann i svømmebassenget ved å henvise til produsentens instruksjoner.

2 Beregn hvor mye blekemiddel du trenger for bassenget. Basert på utvalgsstørrelsen, trenger du en halv liter blekemiddel per 10.000 liter vann for å øke klor til fem deler per million (ppm).

3 Gå rundt omkretsen av bassenget med åpen flaske av ikke-duftende klorin. Hell beregnede mengde blekemiddel i bassenget. Prøv å helle så jevnt som mulig mens du går.

4 Slå på pool filter og la den gå over natten.

5 Test bassengvannet ved hjelp av et basseng test kit. Bestemme ppm av klor i vannet. En trygg ppm nivået er mellom to og fire.

Hint

  • Hvis klor ppm er for høy, vente flere timer og retest svømmebasseng vann. Lavere temperaturer og overskyet vær kan bremse nedbrytningen av klor i vannet.
  • Vær veldig forsiktig så du ikke søler blekemiddel på klær som det vil fjerne color.Do ikke innåndes eller svelges blekemiddel. Det kan føre til alvorlig sykdom eller enda death.Do ikke svømme i bassenget før klor ppm er på et trygt nivå.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com