Hvordan Lay Tregulv Ved siden Tepper

May 18

Hvis du liker utseendet på parkett, men ønsker en del av rommet til funksjonen tepper, har både gulvmaterialer i et rom er ikke vanskelig å imøtekomme. Forstå hvordan å legge tregulv ved siden av tepper kan du oppdatere utseendet på plass uten å måtte ringe i de profesjonelle.

Bruksanvisning

1 Installer parkett i henhold til produsentens instruksjoner. Jobb deg gjennom rommet, å komme så nær kanten av teppet som mulig. Vent med å klippe teppet bort til du får den hardwood gulv lagt ut, slik at du ikke ender opp med å trimme vekk for mye og eksponere et gap mellom gulvmaterialer.

2 Trim teppet minst 4 inches forbi kanten av parkett. Dette vil tillate deg å ha god plass for heft og brette teppet langs kanten for en sømløs passform. Trim teppet og padding unna ved hjelp et teppe cutter. Et verktøy kniv kan brukes i stedet; er imidlertid et teppe cutter skarpere og gir mer presis skjæring.

3 Nail et teppe vinne stripe til undergulvet ½ tomme vekk fra kanten av parkett. En slaglist kan installeres på enten tre eller betong. Hvis du installerer på betong, bruker stål spiker for å feste slaglist til undergulvet - ellers bruker tre negler. Gapet du være mellom slag stripen og teppe vil tillate deg å brette enden av teppet i når installasjonen er ferdig.

4 Trykk teppet polstring på slag stripen for å feste. Trim polstring over tackstrip med et verktøy kniv, forlater en ¼-tommers overheng på stripe.

5 Fest teppet til tackstrip bruke en kne kicker, som kan lånes fra et verktøy utleie sted. Brett teppet tilbake slik at det strekker seg inn på tackstrip og overheng. Plasser hodet av kneet kicker nær tackstrip og traff polstret slutten med kneet. Dette vil strekke teppet og fester den til tackstrip. Begynn på høyre side av teppet og jobbe deg over til venstre, bruker kneet kicker hver 5 inches for uniform strekking og sikring.

6 Fest teppet videre til slag stripe ved å trykke på kanten av teppet med en ren hammer. Dette vil holde teppet fast på slag stripen og flat de skarpe punkter som holder teppet til stripen for å unngå å tråkke på dem.

7 Trim overflødig teppe som henger over tre mer enn ¼ tommers bruke teppe cutter. Brett kanten av teppet over og under for å skyve den avskårne enden av teppet i rommet mellom parkett og tackstrip. Bruk en krok kniv til å presse kantene ned for et ferdig utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com