Hvordan behandle vann i en Swamp Cooler

March 18

En fordamping kjøler, ofte referert til som en "sump kjøligere," er et klimaanlegg alternativ som benytter en vannpumpe og vann-fuktet polstring i en eske ramme for å kanalisere og kjølig uteluft gjennom en vifte som leverer den avkjølte luft innendørs. Det er mest funksjonelle og sunn i tørre, ikke-støvete og forurenset atmosfærer. Imidlertid må disse kjølere være godt vedlikeholdt og behandlet for mineralisering og spredning av bakterier og sopp som kan oppstå i vannforsyningen.

Bruksanvisning

1 Se brukerveiledningen før noen behandling å gjennomgå vedlikehold og retningslinjer for behandling er anbefalt av produsenten.

2 Slå av og koble kjøleenheten. Slå av vannforsyning og avløp kjøleenheten via tappepluggen.

3 Rengjør vanntanken ved å skylle den med mildt såpevann og avløp kjøleenheten via tappepluggen. Hvis anbefalt av brukerhåndboken, sted vannbehandling tabletter og / eller sinkanoder i vannet pan å kontrollere korrosjon, mineralisering, og bakterier og soppsporer.

4 Fyll kjøleenheten vannforsyning, montere kjøleenheten og starte systemet.

Hint

  • Foruten en kombinasjon av såpe og vann, vannbehandling tabletter og sinkanoder, det er andre rengjøringsløsninger tilgjengelig, slik som blekemiddel og klor, for å opprettholde en ren fordamping kjøligere enhetens interiør og å behandle vannforsyningen.
  • De behandlingsmetoder som er beskrevet ovenfor er generelle anbefalinger, og kan ikke være egnet eller mest hensiktsmessig for din fordamping kjøligere enhet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com