Hvorfor er min gule Bells ikke produserer blomster?

April 6

Hvorfor er min gule Bells ikke produserer blomster?


"Yellow bells" er en av de vanligste navnene på Tecoma Stans, et medlem av Bignnoniaceae familien og en nær slektning av trompet vintreet (Campsis radicans). Sunn gule klokkene bærer klynger av blomster gjennom hele vekstsesongen. Mangel på blomster kan være forårsaket av flere faktorer.

Lett

Den primære årsaken til dårlig blomstring i mange kulturplanter er mangel på lys. Gule bells er en ørkenbusk og krever full Søn Hvis gule klokkene vokser i et sted som mottar mindre enn seks timer med direkte sollys per dag, vil blomstring lide.

befruktning

Alle planter trenger næringsstoffer, men det er mulig å ha for mye av en god ting. Gjødsling når plantene etablerer seg og fôring container planter regelmessig er nødvendig, men for mye gjødsel kan føre til rikt løvverk og noen blomster.

Deadheading

Blomster eksisterer for å produsere fruktbare frø. Deadheading brukt gule bjeller blomster vil hindre planten fra å produsere frø, tvinge planten til å sette sin energi i å lage flere blomster. Unnlatelse av å deadhead vil resultere i få eller ingen blomster etter den første flush av blomst.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com