Hva Other Room Kan en Dining Room bli ombygd til?

April 7

Hva Other Room Kan en Dining Room bli ombygd til?


Formelle spisesaler er blitt en ting fra fortiden som familielivet blir mer casual. Færre familier sitte ned til en formell middag, velger i stedet å spise middag på kjøkkenbordet eller i stuen. Hvis spisestuen ikke blir tatt i bruk, da en vesentlig del av et hjem boareal er bortkastet. Du kan gjenvinne bortkastet plass i ditt hjem ved ombygging for å skape et mer funksjonelt rom.

Family / Play Room

Avhengig av plasseringen av spisestuen, kan det være det ideelle stedet for å lage en familie rom eller lekerom. Du kan velge ikke å gå denne ruten hvis spisestuen er plassert i nærheten av inngangsdøren hvor gjestene kan se alle lekene når de først inn. På den annen side, kan du flytte formell stue til en front spisestue og gjøre lekerom ut av den nå tomme rom. Enten du legger dørene til et lekerom under oppussing er helt opp til deg, men forlater rommet åpen vil tillate deg å lettere høre barn fra andre rom i huset. Installer hyller eller avlukker så det er rikelig med plass til å lagre leker. En TV / media center og komfortabel sofa vil gjøre rommet koselig og innbydende.

Kontor

Hvis du eller din ektefelle har muligheten til å arbeide hjemme, konvertering spisestuen til et hjemmekontor kan være den ideelle løsningen. Dette er også en enkel løsning hvis barna må dele den samme datamaskinen for skolearbeidet, spill og sosiale aktiviteter. Holde datamaskinen ut av barnas rom gjør voksne til å overvåke barnas datamaskin aktivitet. Hjemmekontor bør inneholde minst en pult for datamaskinen, men det kan være lurt å legge til en andre skrivebord for barna å gjøre lekser. En fil kabinett til å lagre viktige dokumenter og en liten bokhylle fullføre rommet.

Craft Room

Hvis det er en durkdreven eller kunstnerisk familie medlem i husstanden, kan du konvertere spisesalen til en håndverket plass til å inneholde alle håndverk forsyninger og gir rikelig med arbeidsplass. Du kan også finne at med riktig organisasjon, kan du parlay din hobby til en vellykket laging virksomhet. Det kan være lurt å lukke denne type rom med en dør, spesielt hvis det er små barn i hjemmet som kan skape kaos på verk. Rommet bør ha et stort arbeidsbord, som er en god måte å gjenbruke det gamle spisebordet. Du må også legge til masse lagringsplass, inkludert hyller og skuffer, for alle laging forsyninger. Klar plast Totes eller skuffer er ideelle fordi du kan se hva som er inne i hver kasse uten å åpne den.

Bibliotek / Den

Hvis din hjemme mangler et rolig tilfluktssted, kan et bibliotek og den være den beste ombygging løsningen for deg. Det meste du trenger å gjøre for oppussing er å legge en dør, slik at du kan oppleve stillhet når du ønsker å lese eller slappe av. Installere flere hyller i rommet, kanskje til og med å utpeke en hel vegg for hyller slik at du får et sted å lagre alle bøkene i huset, noe som vil drastisk redusere mengden rot i andre rom i hjemmet. Du ønsker kanskje å gi hvert medlem av husstanden sin egen hylle for personlige bøker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com