Butcher-Block Oil Substitute

January 10

Butcher-Block Oil Substitute


Den naturlige utseendet på en slakter blokk benkeplate eller skjærebrett gir en varm touch til ditt kjøkken innredning. Finishen du velger for slakter blokk må være trygg mat og la det naturlige utseendet på tre for å skinne gjennom. Mineralolje er en mat-sikker materiale for bruk på kjøttblokk-overflater og et vanlig valg. Alternative oljer er tilgjengelige for å opprettholde en slakter-blokk overflate, så vel. Oljer som olivenolje og vegetabilsk olje kan være trygg mat, men vil harskne raskt, påvirker mat tilberedt på overflaten.

Tung Oil

Tung olje er en passende erstatning for mineralolje ved behandling av en kjøttblokk-overflate. Mutteren av tung treet inneholder olje. Du kan finne olje kalt Kina-treolje eller nøtteolje. Tung treet er en liten asiatisk tre som vokser i tropiske klima. Bruk kun rå eller ren tung olje til å behandle en slakter-blokk overflaten. Påfør flere lag av olje til slakter-blokk countertops eller skjærebrett og la minst 24 til 48 timer mellom hvert strøk for å kurere. For å opprettholde slakter-blokk tellere og overflater, nytt tung olje en gang i måneden.

Walnut Oil

Unn med valnøttolje for en naturlig tetningsmasse på slakter-blokk tellere, skjærebrett og tabeller. Valnøtt og mandelolje vil harskne etterhvert, men ikke så raskt som grønnsaker og olivenoljer. De med mutter allergier bør ikke bruke valnøtt eller mandelolje for å forsegle overflaten av et tre benkeplate anvendt til fremstilling av matvarer. Påfør oljen til slakteren-blokk overflaten med en klut eller pensel. Fortsett å legge til mer olje til det ikke lenger trenger inn i treverket.

Kokosolje

Kokosolje er motstandsdyktig mot å bli harsk når den brukes på en kjøttblokk-overflate. Oljen krever ikke kjøling og kan vare på sokkelen i minst to år. Hvis du vil bruke olje til en slakter blokk overflaten, er det nyttig å varme oljen. Anvende fire eller fem strøk av olje på overflaten av kjøttblokken. La oljen til å trenge inn i treoverflaten i fire til seks timer etter behandling og tørke bort overflødig olje som ikke trenge inn i veden. Påfør kokosolje hver måned for å opprettholde en slakter-blokk mot eller skjærebrett.

bivoks

Boligeiere kan legge bivoks til oljer for å legge styrke til tetting egenskapene til oljen. Bivoks gir en vanntett finish til slakteren-blokk overflate, noe som forhindrer flekker og oppbygging av bakterier på en mat-forberedelse overflaten. Legg 1/2 ts. bivoks til en kopp av olje eller gjelde på toppen av oljen på slakter-blokken overflate. Ved blanding med olje, varme opp blandingen i mikrobølgeovn i omtrent 45 sekunder for å blande ingrediensene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com