Hvordan Påfyll ThermaCell Butan kassetter

January 2

Hvordan Påfyll ThermaCell Butan kassetter


ThermaCell butan kassetter gir en varmekilde for flere populære produkter, inkludert myggolje systemer, ville dyr duft apparater for jakt og bærbare curling strykejern og rettetang. Disse produktene krever en butan-fylte patron som kan byttes mot en full ny patron når den er tom. Patronen produsenten installerer en tilbakeslagsventil i kassetten for å hindre forbrukeren fra påfylling kassetten. Denne tilbakeslagsventil er lett å fjerne for å foreta etterfylling av patronen mulig.

Bruksanvisning

1 Hold den tomme kassetten med den ene hånden og bruke tang til å trekke ut messingventil som er funnet i den ene enden av kassetten. Bruk jevnt trykk med en liten vridning bevegelse.

2 Finn ventilen bare inne i kassetten, gjennom hullet som holdt messing ventil som du nettopp fjernet. Hold kassetten i den ene hånden og bruke elektrisk drill for å bore inn i hullet. Bor ca 3/4 tommers i kassetten for å deaktivere ventilen.

3 Blås inn i hullet i kassetten for å fjerne eventuelle plastspon. Plukk opp messingventil med tang og erstatte den inn i patronen, i samme retning som den var da du fjernet den. Snu kassetten med messing ventil vendt ned og trykk den på et bord eller på gulvet, for å være sikker på at ventilen er helt i og trygt.

4 Installer den lille tuppen av butan sylinder i den ene enden. Velg spissen som passer i messing ventil på ThermaCell kassetten. Plasser butan sylinder tuppen inn i messing ventil med spissen på butan sylinderen pekte ned. Med butan sylinder pekte ned, vil ThermaCell patronen fylles med væske og ikke gass. Trykk spissen godt inn i kassetten for å begynne å fylle. La kassetten for å fylle før det er ca 3/4 full. Den etterfylt ThermaCell Kassetten er nå klar til bruk.

Hint

  • Det kan ta så lenge som 30 eller 40 sekunder for kassetten å fylle. Kassetten vil fylle raskere hvis butan sylinderen er varmere enn kassetten.
  • Etter påfylling en ThermaCell patron, alltid se etter lekkasjer rundt kantene av messing ventil. Hvis du oppdager en lekkasje, bør du kaste patronen.
  • Butan er en brennbar væske, slik at du aldri skal fylle en patron i nærheten av åpen ild.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com