Slik installerer en dusj gardin stang

December 19

Slik installerer en dusj gardin stang


Dusj gardin stenger kommer i en rekke stiler å velge mellom. Velge hvilken du vil installere i ditt hjem kan noen ganger føles som en skremmende oppgave. Heldigvis permanente dusj gardinstenger er enkle å installere og er vanligvis det foretrukne valget på grunn av sin holdbarhet. Dusj gardinstenger selges som kit inkludert maskinvare, noe som gjør dem til et utmerket valg for en gjør-det-yourselfer.

Bruksanvisning

1 Velg ønsket høyde på dusjforheng. Standard gardin høyde er 5 inches over toppen av dusjvegg. Avhengig av utformingen av dusjen, kan høyden tilpasses for å møte personlige behov. Stangen plassering bør også være nær nok til kanten av dusjen for å tillate gardin å henge over badekaret.

2 Bruk en blyant for å markere ønsket høyde på veggen. Mål avstanden mellom baksiden av dusjen til høyde. Hold gardin stang braketten mot dette merket, og bruke en blyant for å tegne plasseringen av borehullene. Markere andre brakett på samme måte på den motsatte vegg. Sjekk at brakettene er i vater.

3 Plasser en brakett mot plasseringen som tidligere ble markert på veggen. Line opp den første konsollen med hullet tegninger på veggen. Bor skruer inkludert i monteringssettet gjennom hullene til konsollen og inn i veggen.

4 Bruk en drill for å feste den andre braketten på samme måte som den første brakett. Mål avstanden mellom toppen av veggen dusj og brakettene for å sørge for at de er i vater.

5 Sett den ene enden av dusjforheng stang inn i den første braketten. Sett forsiktig den andre enden av stangen dusj inn i den andre brakett. Det kan ta en liten mengde trykk for å sette stang inn i den andre brakett.

Hint

  • Mål dusj før du kjøper gardin stang.
  • Ikke bor gjennom keramiske tile.Wear vernebriller når du bruker en drill.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com