Hvordan å demontere rør arbeid

January 23

Hvordan å demontere rør arbeid


Oppvarming, ventilasjon og air condition-systemer er den gruppen av apparater og ventilasjonskanaler direkte ansvar for regulering luftkvalitet og temperatur. Selv om kanal brukes til å sirkulere oppvarmet luft er produsert i galvanisert stål, metall, demontering ventilasjonssystemet er nødvendig når asbest isolasjon eller mugg blir oppdaget.

Bruksanvisning

En kontakt de lokale myndighetene inspeksjon kontor for å planlegge en avtale for å teste for asbest, mugg og bly maling. Følg alle anbefalinger av inspektøren, basert på testresultater, for eksempel ansette profesjonelle rengjørings mannskaper for å fjerne asbest. Urovekkende kanal bygd, isolert eller forurenset med farlige materialer kan føre til utvikling av alvorlige helseproblemer.

2 Cut deler av gips hindret kanal bort nøye, ved hjelp av gips sag. Skadelig elektriske ledninger eller avløp kan forårsake farer som brann eller flom. Bruk verktøyet kniv til å fjerne isolasjonen og mastik tape på strekninger hvor separate kanaler koble, ellers kjent som ledd. Bruk bormaskin for å fjerne eventuelle skruer som er plassert på leddet. Dissever kanaler festet med strippet skruer ved hjelp av luftfart snips å skjære gjennom felles.

3 Bruk bormaskin for å fjerne skruene som fester kanal stropper, som støtter duct arbeid fra studs eller tak ledd. Unngå å arbeide under kanaler, som skader kan oppstå ved kanal falle eller kollapse. Plasser duct arbeid på gulvet eller en arbeidsflate og bruke drill for å fjerne skruene som fester kanal stropper til kanalen. Kast eventuelle luftfiltre eller fôr innenfor kanal.

4 Løsne register vents fra tak eller gulv bjelker og stendere ved å fjerne skruene med elektrisk drill. Sett enden av lirke bar mellom registeret boot og omkringliggende byggemateriale, og påfør jevnt trykk for å løsne neglene oppkvikkende kanalen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com