Hvordan henger bilder i en Cinder Block Basement

December 28

Hvordan henger bilder i en Cinder Block Basement


Hvis du ønsker å henge et bilde på en panelt, tapetseres eller drywalled overflaten, er alt du trenger å gjøre er å finne den stud, hammer i et bilde hengeren og henge opp bildene dine. Men hvis du ønsker å pryde veggene i slagg blokkere kjeller med familiebilder, er prosessen litt mer komplisert. Du trenger spesialverktøy og materialer for å henge bilder på disse slagg blokker.

Bruksanvisning

1 Ta på vernebriller for å beskytte øynene når du borer inn i slagg blokkere vegger. Biter av slagg blokkere og mur kan være farlig, så aldri fungere uten skikkelig øyebeskyttelse.

2 Bor en liten forrett hull i slagg blokkere veggen der du ønsker å henge bildet. Sett inn en spesiell bendless spiker inn starteren hullet og skyv den så langt du kan. Disse bendless negler er spesielt designet for å henge bilder på hardt underlag, for eksempel betong og slagg blokk.

3 Sett inn bilde hengeren videre til bendless spiker. Heng bildet på kroken.

4 Drill inn i morter felles Hvis du ikke ønsker å bruke bendless spiker alternativet. Du trenger en god mur bit og en kraftig drill til å jobbe med slagg blokkere veggen.

5 Sett inn en betongskrue krok i hullet og fest bildet hengeren. Heng bildet på hengeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com