Kan du sette en Ficus tre utenfor i sommer?

January 5

Kan du sette en Ficus tre utenfor i sommer?


Din Ficus treet kan gjøre veldig godt utendørs om sommeren, så mange av dem gjør. Ficus trær trenger mye sollys og en god del vann, men. Så det er viktig å finne ut om du kan flytte innendørs Ficus tre utendørs i sommermånedene. Betrakt sollys, vann og temperatur.

sollys

Ficus trær elsker sollys. Faktisk, de krever sollys. Så sikre at Ficus treet har rikelig med sollys. Dette gjør du enkelt utenfor. Bare sette den på et sted hvor den kan motta full sol i fem eller seks timer hver dag. Ikke legg den på en uteplass som har massevis av overhengende trær eller annen lyssky sted fordi det ikke vil trives.

Vann

Din Ficus bør få vann hver tredje dag eller så, og dets jord bør ikke bli helt tørr. Det er greit for Ficus treet for å være ute i sommer hvis området har perioder med regn, eller hvis du har et middel til å vanne treet på egen hånd. Hvis du gjør sette den ute i sommer, sørge for at den får vann fra regn eller annen måte hver noen dager for å hjelpe den vokse til sitt høyeste potensiale.

Temperatur

Tenk temperaturen når du tenker over om ikke å sette Ficus tre utendørs om sommeren og andre tider av året. Ficus trær gjøre det bra på moderate temperaturer mellom 50 og 65 grader F. Hvis stedet har hele tiden svært varme temperaturer, vil Ficus treet gjør alt riktig, men det vil ikke nå sitt fulle potensial. Hvis området har ganske milde somre, vil du finne at din Ficus vil gjøre det bra. Absolutt ikke sette Ficus treet utenfor hvis du tror at temperaturen blir kaldt nok til å produsere frost eller fryse.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com