Hvordan bygge en Metal røyker

January 5

Hvordan bygge en Metal røyker


Mange mennesker liker den unike smaken av kjøtt som er tilberedt over en brann. Den røyksmak skapt av brenning av kull eller flis er en viktig del av grillmat. Hvis du leter etter et prosjekt, kan du bygge et metall røyker ut av en gammel 55-gallon trommelen. Neste gang du er vert for en gruppe av familie og venner, kan du grille for dem.

Bruksanvisning

1 Mål omkretsen av trommelen ved å pakke en hyssing rundt det og skrive ned lengden. Del lengden av tre.

2 Merk av plasseringen av de tre ventilasjonshull langs bunnen av tanken. Gjøre merkene tre inches fra bunnen av trommelen, og bruke nummeret man fastslått å plassere tre i lik avstand fra hverandre.

3 Bor hullene en 3/4-inch boret.

4 Rengjør forurensninger fra trommelen ved å laste noen tre inni og sette veden i brann. Tøm asken når ilden har brent alle de tre og trommelen er avkjølt.

5 Skyll trommelen.

6 Bestem avstanden for boltene som støtter grillen ved å dividere omkretsen med fire. Marker stedene for de fire boltene sju tommer under toppen av trommelen, og like langt fra hverandre en fjerdedel av omkretsen hverandre.

7 Bor disse hullene 1/4-tommers boret med.

8 Sett 3-tommers-lange boltene inn i hullene fra utsiden, og skru mutterne på dem for å sikre dem til trommelen.

9 Kontroller trommelen for skarpe kanter, og hamre dem ned for å hindre skade.

10 Bygg brannen kurv, som er den delen som vil holde til føde for ilden. Plasser en skive på en 18-tommers grillristen nær kanten av trommelen. Skyv en 6-tommers bolt gjennom vaskemaskinen og fest den med en mutter. Dette er et av benene for brannen kurven. Gjøre tre ben ved hjelp av denne metoden, å plassere dem i en kvadratisk formasjon rundt kantene av risten.

11 Bend kjede-link gjerde eller metallnett som er 18 inches høy inn i en ring som passer langs kanten av 18-tommers grillristen. Bli med kantene av gjerder eller mesh med stålbolter eller lodde ratet over 400 grader Fahrenheit. Plasser denne ring på den siden av risten motsatt fra benene, slik at benene stikker ut fra undersiden av risten og ringen for kurven rager ut fra toppen av risten.

12. Stativ i bunnen av brann kurven på sine ben, og loddetinn ringen til toppen av risten.

13 Sett brann kurv inn i trommelen.

14 Fyll brann kurv med drivstoff av ditt valg, kull eller tre.

15 Tenn ilden, og plassere grillen på boltene på toppen av trommelen.

Hint

  • Når du velger trommel, pass på å ikke bruke en som ble brukt til å holde giftige stoffer. Håndtering og brenner disse materialene kan utsettes for dere toksiner og forårsake helseproblemer.
  • Når røyker blir brukt, holde den unna brennbare gjenstander, og også holde folk og dyr vekk fra det som det vil være flere hundre grader, noe som kan forårsake brann eller forårsake alvorlige brannskader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com