Slik fjerner gamle Benkeplater uten skade på benken

December 22

Slik fjerner gamle Benkeplater uten skade på benken


Før du kan oppgradere din nåværende plater, må du løsne og fjerne dem. Selv om dette er en ideell tid å erstatte backsplash, kan du velge å holde benken hvis det samsvarer med nye benkeplater. Du kan ofte spare penger på en ny benkeplate installasjon ved å fjerne den gamle benken selv. En vanlig måte å fjerne benkeplater - med en bajonettsag - setter benken i fare. En bajonettsag vil skjære gjennom benken like enkelt som det skjærer gjennom benkeplater. Heldigvis kan du fjerne de eksisterende benkeplater uten å bruke en bajonettsag. Denne metoden sikrer at du ikke vil uhell skade benken med en bajonettsag er roterende kniver.

Bruksanvisning

Preparat

1 Slå av vann og gass til kjøkkenet.

2 Fjern alle elementer fra skap under benkeplater. Fjern skuffene fra skap og sette dem i en out-of-the-way området.

3 Trekk og flytte apparater, for eksempel din ovn og mikrobølgeovn, vekk fra disken. Hvis du har en keramisk platetopp som er skrudd inn i benkeplate med festeskruer, finn festeskruene under platetoppen og skru dem. Løft platetopp unna telleren.

4 Løsne vasken nedløp. Kutt linjen av silikon caulk rundt vasken med et verktøy kniv. Kile en sparkel under vasken caulk linje for å bryte selvklebende forsegling. Løft vasken bort fra benken.

Fjerne Countertop

5 Spray linjen av caulk å holde benken til benken med caulk mykner. La caulk mykner sitte i en time eller hvor mye tid som anbefales av produsenten.

6 Peel opp kanten av caulk tråd med sparkel. Trekk myknet caulk fra veggen med fingrene.

7 Wedge sparkel mellom benkeplate og underskap. Arbeid sparkel rundt kanten av benken, bryte noen selvklebende forsegling som eksisterer mellom benkeplate og underskap.

8 Plasser en auto jack sammen telleren. Kile et styre tett mellom jekken og benkeplate.

9 Jack opp brettet. Som styret beveger seg oppover, vil det presse benken opp så godt --separating den fra underskap.

10 Trykk en lirke bar inn den åpne plassen skapt av den jekket opp brettet. Lirk opp de resterende benkeplate.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com