Hvordan lage et hull i keramiske fliser

August 22

Hvordan lage et hull i keramiske fliser


Keramiske fliser legge et særpreget utseende til et område, men oppstår det problemer når et hus trenger å lage et hull gjennom materialet. Ifølge nasjonalt syndikert reparasjon spaltist Tim Carter, er mange keramiske fliser laget av bakt eller glasert leire eller andre sprø materialer, som for eksempel porselen og glass. Når innført i varmen og vibrasjoner iboende forårsaket av boreprosessen, keramiske fliser er utsatt for sprekkdannelse eller knusing. Imidlertid kan nesten hvem som helst rent lage et hull i keramiske fliser hvis de bruker riktige boreteknikker.

Bruksanvisning

1 Påfør to stykker av maskeringstape over posisjonen du ønsker å bore gjennom. Ordne båndet i et kryss eller "X" -form, med de to delene overlapper hverandre over den ønskede hullplasseringen.

2 Legg et karbid eller diamant-encrusted mur bit i en drill. Bruk en skarp, ny borekrone for å redusere sjansene for flisen sprekker.

3. Plasser tuppen av borkronen mot det overlappede parti av maskeringstape.

4 Begynn boring gjennom tapen og flis. Bruk den tregeste drill hastigheten mulig og bruke veldig lite press på flisen. Ideen er å slipe langsomt gjennom flisen i stedet for hurtig å kutte det keramiske materialet. Bevege seg sakte.

5 Opprettholde et lett trykk som du pierce fliser og gips bak det. Bruk av for mye kraft resulterer i sprekker flis eller en fillete hull.

Hint

  • Diamond biter er dyrere enn hardmetallbiter, men hjelpe enormt når boring gjennom porselen eller glass fliser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com