Ugressmiddel som dreper Crabgrass

October 2

Ugressmiddel som dreper Crabgrass


Crabgrass stjeler næringsstoffer, vann og sollys fra ønskelig gress og planter. Dermed mange huseiere ønsker å drepe crabgrass før det blir et problem. En måte å gjøre dette på er ved bruk av plantevernmidler, som kjemiske stoffer for å drepe eller svekke uønskede planter. Ugressmidler kan være pre-emergent, designet for å drepe planter før de spirer, eller post-emergent, designet for å drepe planter når de spirer.

Identifikasjon

Crabgrass er en lys-grønn sommer årlig ugress som vokser over hele USA. Flere arter av crabgrass eksisterer, inkludert glatt crabgrass og store crabgrass. Videre er crabgrass kjent under flere navn, blant Crowfoot gress, watergrass og sommer gress. Crabgrass kan bli funnet voksende i et bredt spekter av områder, inkludert plener, pryd landskap, grønnsakshager, frukthager og vingårder. Crabgrass kan spre seg raskt hvis ikke kontrollert, som en enkelt plante kan produsere 150.000 frø.

Pre-Emergent Herbicider

Pre-emergent ugressmidler inkluderer bensulide, dithiopyr, oryzalin, oxadiazon, pendimetalin, prodiamine og trifluralin. Påfør pre-emergent ugressmidler før Crabgrass spirer. Vanligvis skjer dette rundt 1 mars, men det kan skje tidligere i varmere klima.

Post-Emergent Herbicider

Post-emergent ugressmidler inkluderer dithiopyr, fluazifop, quinclorac og sethoxydim pluss olje. Påfør post-emergent ugressmidler når crabgrass er liten, mellom ett og tre blader. Hvis crabgrass er større, vil det kreve mer ugressmiddel og sjansen for skade på torv gress øker. Hvis du prøver å kontrollere crabgrass i pryd senger, bør du bruke en selektiv ugressmiddel, for eksempel benefin, oryzalin eller trifluralin. Alternativt kan du bruke et ikke-selektivt ugressmiddel hvis du tar vare å sørge for at ugressmiddelet kommer bare i kontakt med crabgrass.

Alternative kontrollmetoder

Den måten å forhindre en invasjon av crabgrass uten å bruke ugressmidler er å øke kraft av torv gress. En energisk torv gress vil hindre crabgrass fra å få vann, sollys og næringsstoffer den trenger for å trives. For å sikre at torv gress er sprek, velge riktig torv gress for klimaet, klippe til ønsket høyde av den spesifikke torv gress, vanne riktig for den spesifikke torv gress og gjelder gjødsel når torv gress er aktivt vokser. I tillegg kan du kontrollere crabgrass ved hakking eller hånd trekke crabgrass når den er ung og har ennå ikke satt frø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com