Hvordan Plant Tiger Liljer

October 4

Hvordan Plant Tiger Liljer


Tiger liljer (Lilium tigrinum eller lancifolium) er innfødt til Asia der de har blitt dyrket for mat, medisin og hage prydplanter i århundrer. Tigeren tar lilje sitt navn fra sine dristige oransje blomster med brunt til svart tiger-lignende markeringer. Blooming i sommer, tiger lilje trives i den varme solen i sonene 4 til 9 på det amerikanske Department of Agriculture hardførhet Zone kart. Plant tiger lilje pærer i høst.

Bruksanvisning

1 Velg et sted å plante tiger liljer som mottar full sol hele dagen.

2 Pile 4 inches av hagejord og 4 inches av kompost over jord i planting området. Bland jord og kompost sammen til det er godt kombinert, men la den forbli hevet over omkringliggende jord. Du kan legge den med pavers, steiner eller andre elementer for å gjøre det mer attraktivt. Tiger liljer krever godt drenert jord og den beste måten å gi det på er å plante dem i hevet jord.

3 Plant liten tiger lilje pærer, slik at det er 3 inches av jord dekker dem. Store knoller krever 4 til 6 inches av jord over dem. Space de små pærene 12 inches hverandre og 18 inches hverandre for store pærer. Pakk jord rundt røttene og pære for å unngå luftlommer i jorda som vil tørke dem begge.

4 Vann tiger lilje seng før de 10 inches av jord er fuktig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com