Hvordan lage en sofa Slipcover

October 3

Hvordan lage en sofa Slipcover


Redde eller revitalisere slitne, skitne gammel sofa ved hjelp slipcovers. Slipcovers er billigere alternativer til å kjøpe en ny sofa eller reupholstering din nåværende. Men å kjøpe sofa slipcovers er ikke nødvendigvis billig, spesielt hvis du ønsker high-end materialer som brukes. Hvis du gjør din egen sofa slipcovers vil du spare mye penger.

Bruksanvisning

1 Mål sofa. Finn laveste punkt og måle derfra til det høyeste punktet. Deretter måle bredden. For å finne ut hvor mye stoff i yards du trenger, multiplisere høyden ved to (HX2) og bredden av fire (wx4) deretter dele den totale av 36. Formel: (HX2) + (wx4) / 36 = y. Alternativt sjekk på en lokal møbeltrekk stoff butikken for en jukselapp, de fleste (inkludert Calico Corner) har yardage målinger for hver sofa form og størrelse.

2 Kjøp muslin klut og sofa stoff. Kjøp ekstra, helst multiplisere lengde på to for å ha litt ekstra stoff for å lage dekorative puter, for å dekke puter eller fremtidig bruk.

3 Lag et mønster. Bruk en muslin klut eller mønster papir for å bruke til å lage mønster for sofa slipcover. Muslin klut er bedre enn papir, fordi det kan bli drapert over og ville ikke rive eller rive fra hverandre når du setter rundt armer eller hjørner. Drapere muslin klut starter på baksiden av sofaen går ned til baksiden nederste delen. Som du drapere muslin, sette noen pinner for å holde den på plass. Bruk en skredder kritt for å markere områder langs hjørnene og den nederste delen der du vil gjøre et kutt. Sørg for å legge til ca 2 inches for bunnen hem.

4 Dråpe musselin duken til det foran sofaen, og starter fra spissen av ryggputen går mot den fremre bunnen. Sørg for at du gir ekstra kvote for tucking i og for bunnen hem. For tucking gi minst 3 inches og nederst foran hem legge 2 inches. Plasser stoff pins for å holde stoffet på plass og mark med en skredder kritt langs hjørnene og nedre del hvor du vil gjøre kutt.

5 Drape muslin klut rundt sofaen armene. Sett pinnene å holde dem på plass. Gi en tomme av sømmonn, så merk den med en kritt. For rullet armer, sørg for å bruke egen muslin klut for rullet armer og en annen brikke for nedre side av sofaen. Hvis armene er rette og ikke klumpete, kan du være i stand til å bruke en del av musselin klut. Fest dem på plass, merker de områdene der du vil kutte senere som skal omfatte en 1 tommers sømmonn.

6 Skjær langs merkede og låste områder. Bruk en skarp dressmaker saks eller saks og klippe muslin på plass for bedre resultat. Fjern de kappede bitene en etter en.

7 Klargjør sofa stoff. Pre-vaske tøyet for å unngå krymping etter sying.

8 Legg sofaen stoff på et flatt underlag. Snu stoffet der den delen som har design vil være vendt ned og rå side vender opp. For det første, kan du bruke en vanlig farget stoff, unngå for mye mønster eller design for ikke å ha problemer med matchende design når du kobler til eller sy stoffet sammen.

9 Legg den musselin klut eller papir mønster utsparinger på toppen av stoffet. Skjær mønstre på stoffet.

10 Sett bitene sammen, en om gangen, og deretter sy med en symaskin. Du kan legge ledninger for vakuumrør å fullbyrde eller styrke forbindelsene. Hem den nederste kanten.

11 Vri ferdige sofa slipcover innsiden ut og deretter prøve den på for størrelse.

12 Sy dekorative pute dekker samt puter hvis nødvendig.

Hint

  • Hold muslin klut eller papir mønster for fremtidige sofa slipcover prosjekter. Dette vil spare deg for mye tid.
  • Velg sofa stoff som er holdbart og kan vaskes i maskin for lang levetid og enkelt vedlikehold.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com