Hvordan lage Reddik vokse raskere

October 1

Hvordan lage Reddik vokse raskere


Reddiker er frost hardfør rotfrukter som vokser i våren eller sommeren og vinteren varianter. Varianter og deres sortar besitter spesifikke egenskaper, økende behov og forfallstidspunkt, med ideelle høste ganger. Selv om du ikke kan tvinge reddiker å vokse raskere enn sine naturlige tidsplan tilsier, kan du plante raske sortar. Gi de raske sortar en tidlig start og riktig jord og omsorg for en tidlig reddik innhøsting.

Bruksanvisning

1 Plant reddiker i tidlig på våren når bakken tiner nok til å grave. Disse frost hardfør avlinger gjør best med 45- til 50-graders F begynner og må modnes før sommervarmen.

2 Klargjør en reddik komplott for å gi reddiker et sunt og vellykket sesong. Velg et sted med strålende sol i fire til seks timer hver dag og rask drenering i regn. Root avlinger som reddiker mislykkes i stillestående vann.

3 endre jord til en dybde på 8 til 10 inches. Snu og bland den naturlige jord, fjerne steiner og ugress, og innlemme 3 til 4 inches av organisk materiale som organisk kompost eller blad mold. Organisk materiale forbedrer ernæring og fuktighet oppbevaring og løsner jorda for pære formasjon.

4 Plant raske sortar som Burpee Hvit, Champion, Cherry Belle, Early Scarlet Globe, Easter Egg, Fuego, Plum Purple, snø Belle, fransk frokost og Icicle for 20- til 30-dagers vekst. Skyv reddik frø 1/2 tommers til den endrede jord på hver tomme i raden, med 12 inches mellom flere rader. Vanne hagen med 2 til 3 inches av vann, ved hjelp av et sprinkleranlegg funksjon på slangen, og la tre til fire dager for spiring.

5 Mulch hagen med en tomme av organisk mulch å holde jorda fuktig og kjølig rundt reddiker, og sette plantene på en tidsplan av 2 inches av vann hver uke. Reddiker mislykkes hvis de får tørr, men trives i samsvar fuktighet.

6 Harvests reddiker når de når en til to inches i diameter, uavhengig av forfall. Små, små reddiker er saftigere og søtere. Reddiker vokser bitter og woody når igjen i bakken for lenge.

Hint

  • Reddik frø vil ikke spire ved temperaturer høyere enn 95 grader F.
  • Plant lengre sesong høst og vinter reddiker for å vokse gjennom sommeren og høsten eller vinteren innhøsting.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com