Hvordan legge Oppvaskmaskin stativer

August 9

Legge en oppvaskmaskin riktig er avgjørende for å sikre rettene får så ren som mulig, og at det ikke er brudd. Oppvaskmaskin racks er utformet for å holde retter, kopper, gryter og panner på en bestemt måte. Følgende riktig lasting trinn vil få mye bedre resultater, avfall mindre vann og alvorlig redusere behovet rewash retter etter en oppvaskmaskin syklus.

Bruksanvisning

1 Fjern store matrester fra gryter, panner og plater. Mindre partikler er OK, men noen biter store biter eller større behov for å bli fjernet fra oppvasken først. Noe som allerede er fast til platen kan utgjøre et problem også, og bør fjernes før du setter i oppvaskmaskinen.

2 Plasser plastgjenstander, kopper, krus og glass på toppen rack, snudd opp ned slik at munningen av elementet berører rack. Dette gir vannet en bedre sjanse til å nå de skitne områder, og også lar vannet renne riktig.

3 Plasser platene i sporene av den nedre kurven, så nær sentrum som mulig. Snu platene innover slik at den siden du spiser på ansikter sentrum av oppvaskmaskinen. Dette er slik at vannet spray, som kommer fra sentrum av oppvaskmaskinen, treffer de mest skitne delen av platene først.

4 Plasser gryter og panner på bunnen stativet bak rettene. Snu gryter og panner opp ned eller innover mot sentrum, igjen for å gjøre det enklere for vanndusj for å treffe de mest skitne områder.

5 Plasser kasseroller på kokekaret holderen. Større kjøkkenutstyr må kanskje legges flatt i den øvre kurven hvis de ikke passer ned nedenfor.

Hint

  • Den øverste kurven er bygget spesielt for kopper, krus og glass, men å plassere disse elementene på øverste kurven kan også retter med flest matvarer som platene går på bunnen stativ nærmere vannet spray. Og det beskytter disse mer delikate elementer fra den varmen som er mer intens ned nedenfor.
  • Ikke overbelaste oppvaskmaskin. Putting for mange retter i oppvaskmaskinen vil hindre rengjøring siden vannet spray vil ha en vanskeligere tid å nå retter som kan bli hindret.
  • Ikke plasser knus for tett sammen. Vibrasjonene av oppvaskmaskinen kan føre dem til å treffe hverandre og bryte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com