De beste måtene å Støv og bli kvitt dyrehår

August 10

De beste måtene å Støv og bli kvitt dyrehår


Hvis kjæledyret ditt er i sin Shedding sesongen, kan huset bokstavelig talt bli dekket i dyrehår. Fjerne den, sammen med støv og annet rusk, kan være en konstant hjem renhold kamp. Flere produkter og metoder er effektive måter å hjelpe deg med å spare tid mens du får best mulig resultat. Børst kjæledyret ditt hver dag for å bidra til å fjerne løse hår før de sprer seg i hele huset.

Teppe og Møbeltapetsering - Velg dyrehår støvsugere

Kjøp en høy-drevet vakuum som annonserer sin evne til å plukke opp dyrehår. Noen støvsugere, for eksempel Dyson DC25 Animal, har en mindre turbin hodet som roterer børsten bar på rett hastighet og press for å plukke opp selv veldig fine og korte pet hår. Velg et vakuum som også vil plukke opp støv og rusk fra gulvet. Også velge en som har en lang slange eller tryllestaven samt støvtørking vedlegg. Dette vil tillate deg å tørke støv og plukke opp dyrehår på samme tid.

Tre og fliser gulv - Wet / Dry Vacuum

Rengjør støv og dyrehår frem dine fliser eller tregulv med en våt / tørr støvsuger som er spesielt utviklet for bruk på tregulv. Teppe støvsugere har en kraftig børste bar og hjul som kan skade noen tregulv. Velg en veldig lett våt / tørr støvsuger som har gummihjul som ikke vil skade gulvet. Velg ett utviklet for å fjerne selv svært lette partikler som støv og dyrehår. Våt / tørrstøvsugere har en front dyse som spruter gulvet før du passerer. Denne tisse prosessen gjør det enklere for vakuum for å suge opp dyrehår og støv.

Sensitive tre og fliser gulv - Gulv Duster

Kjøp en etasje støvkost, som for eksempel raskere helt støvkluter, hvis fliser og tregulv er svært følsom og du er bekymret for å sprøyte dem med vann eller rulle over dem med vakuum hjul. Gulv støvkluter har lange håndtak festet til en rektangulær base. Basen er dekket med en engangsklut som tiltrekker dyrehår og støv. Kjør duster over hele gulvet for å plukke opp støv og dyrehår. Endre kluter så snart de fyller opp med støv for å sikre at du plukker opp, i stedet for bare å skyve rundt, støv og hår.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com