Building PVC Patio Furniture

July 17

Planlegging møbler prosjektet

Før byggefasen av PVC møbler prosjektet vil du trenger for å bestemme seg for et design for stolen eller annen møblering du ønsker å konstruere. Dette trinnet er viktig da dette vil være poenget i å avgjøre hvor mye og hvilken størrelse PVC-rør som skal brukes. Du må også minst omtrent trekke ut design med målinger som vil gjøre monteringen mye lettere å fullføre. Også bruke denne tiden til å vurdere størrelsen på innredning i forhold til tilgjengelig plass og andre møbler eller gjenstander i rommet.

Montering PVC Patio Furniture

Kutt rørene til ønsket lengde å sørge for at de er fri for smuss, støv og rusk. Du skal bruke "L" eller "albue" form, "T" -form, og fire veis kontakter for å montere møbler. Avhengig av prosjektet vil man vanligvis begynne ved å danne basen, som består av to sideseksjoner av rør og kontakter for å danne et kvadrat med T-kontakter omtrent en tredjedel av veien ned på motsatte sider av et tverrstykke av røret. Nok en gang, avhengig av prosjektet, vil du fortsette å montere innredning på samme måte ved hjelp av rette og vinklede fittings. Når du er fornøyd med skaperverket ditt vil du ønsker å permanent fikse bitene sammen ved hjelp av PVC sement. Når bitene er limt og montert sammen, trykker dem godt på plass med en gummihammer.

Andre materialer og design

For stoler, paller og andre sittemøbler vil du ønsker å gi et solid stoff sete der å sitte eller som å hvile føttene. Dette materialet bør velges nøye for å sikre at dens evne til å tåle vær og vind. Sying materialer for PVC møbler er forholdsvis rett frem som stoffet vil bli festet ved hjelp av løkker eller rør sydd sammen med stoffet. Dette vil gi stoffet til å gli over stoffet. Materialet kan også være bundet på plass om ønskelig. Det er mange planer tilgjengelig på håndverket butikker og på linjen som detaljplaner for møbler, samt stoff og materiale dekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com