Slik installerer PVC kompresjonskoblinger

January 3

Slik installerer PVC kompresjonskoblinger


PVC kompresjonskoblinger brukes til å installere utendørs vanningsanlegg og svømmebassenger. Deres formål er å delta i to deler av PVC vannslangen sammen. Den viktigste fordel i forhold til installering av en vanlig PVC-kopling med primer og sement er at koplingen kan fjernes fra vannlinjen til enhver tid i fremtiden. Bortsett fra hoveddelen, har koplingen en mutter og en gummipakning i hver ende. Ingen verktøy er nødvendig for å installere koblingen, men du trenger en tube cutter for PVC-rør.

Bruksanvisning

1 Mark PVC vanntilførselsrøret ved det punkt hvor den ringskoblingen må monteres. Plasser en tube kutter rundt røret på mark. Lukk kutter sin håndtakene sammen for å lage en rett rent kutt gjennom røret. Fjern eventuelle grader med et verktøy kniv. Tørk av smuss fra rørenden med en fille. Skjær den andre seksjon av røret for å lengde følge den samme prosess.

2 Skru nøtter fra hver ende av koblingen og sett dem deretter inn på endene av de to rør. Fjern tetningslistene fra endene av koblingen og sett dem deretter inn på rørendene.

3 Skyv rørendene inn i hver ende av koplings kropp. Skru mutterne på hver ende av koblingen og trekk til for hånd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com