Slik fjerner Accent Tile uten å skade Tub

November 30

Aksent fliser rundt badekar kan være blant de første flisene på veggen for å bli skadet eller løs, fordi fukt fra karet kan komme bak dem. Kanskje du bare ønsker å erstatte dem med en annen aksent stil. Uansett, fjerne dem må bli kontaktet delikat å hindre skade på karet. Flisene vil trolig bli fuges på topper og sider, og tettet der de møtes karet. Ved å trekke ut caulk og fugemasse først, kan du minimere sivile tap til de omkringliggende fliser og karet porselen.

Bruksanvisning

1 Bruk verktøyet kniv og sparkel å trekke ut caulk linjen som sitter mellom aksent fliser og karet. Kjør verktøyet kniv langs øvre og nedre kant av caulk linje, deretter lirke ut caulk med sparkel.

2 Grav ut fuger rundt hver aksent fliser, skraping sagen forover og bakover på linjene, og jobbe deg i. Pass på å ikke skrape de omkringliggende fliser eller grave i veggen bak flisene.

3 Legg en meisel i åpen fuge til den ene siden av en flis, med den skarpe kanten av meisel mot baksiden av flisen (der den møter veggen), og banke forsiktig på det du din hammer til det spretter ut .

4 Chisel ut resten av flisene på samme måte, å peke på baser av fliser fra de åpne sidene. Fortsett til alle brikkene er ute.

5 Gå over hele rommet med en barberhøvel skrape for å ta opp eventuelle gjenværende lim eller mørtel. Støvsug ut plassen. Veggen er nå klar for installasjon av reserve fliser.

Hint

  • Bruk vernebriller når utpakking fliser.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com