Bachelor Hus dekorere ideer

January 15

Bachelor Hus dekorere ideer


Bachelor pad innredning lider av to stereotypier. Den første er den snertne, lounge-inspirert utseende av James Bond-filmer. Den andre stereotypien er langt verre, som for rotete, skitne plass med få eller ingen møbler. Heldigvis har du mange muligheter for å oppdatere din plass og stempling den med din unike stil. Husk å tilpasse ditt bachelor hjem innredning ved å vise fotografier, favoritt kunstverk, suvenirer fra reiser og samlinger.

Høyteknologisk

Den futuristiske utseendet på en high-tech bachelor pad passer menn som elsker elektroniske gadgets. Gjør din teknologi stjernen i din bachelor pad ved å vie en aksent vegg til en stor flatskjerm-TV og kjelleren til et klimakontrollert vinkjeller. Rustfritt stål rammer på lette møbler holde utseendet moderne. Mood belysning kan inkludere designer anheng lys over spisebordet, sofa og seng, eller skap og hyller med innfelt belysning. Glass bordplater, store speil og skinnende sort lakk rammer holde et high-tech interiør ser lys og lys. Gi veggene et sofistikert utseende med maling i stein grå eller blek stålblå, eller dreier mot et varmere, moderne vibe med rose grå eller solfylte gult.

Minimalistisk

En minimalistisk bachelor pad fungerer bra hvis du kan holde rot og eiendeler organisert og skjult. Etablere en landing stripe på døren din for stashing post, regninger, blader, arbeid papirer og andre daglige detritus. Gå med lav, modulære møbler som gjør interiøret føler mer omfangsrike. På soverommet, vil en enkel plattform seng og en futon-stil madrassen har en ren, strømlinjeformet utseende. Kle den opp med 500 tråder per ark og en lett dyne i en fet aksent farge eller grafikk. Skap og hyller holde kurver, bøtter eller bokser for å skjule eiendeler. Hold vindu behandlinger ren og blek å maksimere det naturlige lyset som reiser gjennom interiøret. Vegger kan bli hvit, men har mer tekstur med et eggeskall finish. Andre farger som fungerer godt med minimalistisk innredning inkluderer grå, krem, myk valmue-frø svart, blek gul og naturlig treverk.

Bohemian Modern

For en frodig, kunstnerisk bachelor pad i tradisjonen av parisiske salonger, vurdere den bohemske moderne, eller "Bomo," utseende. Fokus på lyse, engasjerende farger og mønstre. Gul eller blek grå fungerer godt som en nøytral fargetone på veggene, mens en aksent vegg i periwinkle, mango appelsin, lime grønn, fuchsia eller turkis legger et støt av farge. Ordne plass til samtale ved å plassere stoler, paller og gulv puter i L-formasjon rundt lave bord. Bland loppemarkeder, søppelplass edelstener, arvegods og gjør-det-selv-prosjekter fra ulike tidsepoker, men koble dem med en bakgrunnsfarge eller liten detalj. Artwork bør være et midtpunkt i en Bomo bachelor pad. Pynt høye vegger med vertikalt stablet kunst, og fylle mantels og andre flate overflater med pidestaller eller bordstaffelier for utstillingsvindu favoritt malerier og tegninger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com