Hvordan Paint en svart Peis med hvite Brannsikker Paint

December 28

Hvordan Paint en svart Peis med hvite Brannsikker Paint


Hvis du ønsker å male en svart peis med hvit brannsikker maling, vil du trenger å ansette en bestemt applikasjon strategi eller du er nødt til å bruke flere strøk og kan ende opp med en ujevn overflate, skjemmet med striper. I tillegg må du tilstand peisen å akseptere male en bestemt måte avhengig av hva den er laget av, eller vil du ende opp med en finish som vil chip og flasse etter en kort periode.

Bruksanvisning

En skrubbe den sorte peisen med et vannbasert rensemiddel med avfetting av evner, ved hjelp av en grov plast børste. Skyll peisen med våte filler. La peisen for å tørke.

2 Cover områder på og ved siden av den svarte peisen med en lav-takle malerens tape. Cover overflater under peisen med drop kluter.

3 Smør rengjøres svart peisen med en hvit, høy temperatur akryl primer, ved hjelp av en tre-til fire-tommers latex pensel. Bruk en hvit, galvanisert metall etsing primer på metalliske deler av peisen. Vent seks timer, og deretter bruke et ekstra lag med primer. Vent seks timer for siste strøk med primer til tørk.

4 Vask børsten med vann.

5 Smør primet peisen med en høy temperatur eller akryl-epoksymaling, ved hjelp av renset børste. Vent i to timer, og bruke et ekstra strøk hvis du kan se farget primer viser gjennom. Vent en hel dag før du bruker peisen.

Hint

  • Ikke bruk en grå eller farget primer hvis du male en svart peis hvit, eller du må bruke flere strøk, og kan ende opp med en ujevn overflate, skjemmet med striper.
  • Ikke bruk en olje-basert rensemiddel på en peis eller grunning og maling vil ikke holde.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com